Зърната на Джоли пак лъснаха

Зърната на Джоли пак лъснаха
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.08.2019
  • Сподели:

44-годишната Анджелина Джоли отново бе забелязана от папараци по улиците на Лос Анджелис. Репортери заснеха актрисата, докато пазаруваше в бутика Yves Saint Laurent в Бевърли Хилс. 

Компания й правеха две от децата й – 14-годишната Захара и 11-годишната Нокс, които обаче не попаднаха в обектите на фотографите.

 

 

Преди дни Джоли бе в същото облекло, докато се разхождаше с дъщеря си Вивиен и кучето им.

Ако тогава Джоли се разхождаше бавно из улиците на Лос Анджелис и се наслаждаваше на времето, прекарано с дъщеря си, то този път тя искаше бързо да се скрие от папараците и тълпата от фенове, които я преследват навсякъде. 

Звездата набързо слезе от колата, поздрави феновете и хукна с усмивка в сградата на търговския център. За да не привличат твърде много внимание децата й влязоха в бутика малко по-рано и влязоха от друг вход.

 

 

Между другото, в новото си интервю за септемврийския брой на американското списание ELLE Анджелина говори за възпитанието на шестте си деца. Отделно актрисата се спря на принципите, на които се опитва да научи трите си дъщери - 14-годишната Захара, 13-годишната Шила и 11-годишната Вивиен.

 

„Често казвам на момичетата, че най-важното е да развият мозъка си. Винаги можете да носите красива рокля, но външният ви вид няма да има значение дали вътре сте празни. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и собствено мнение”, сподели актрисата.

Прочетена 546 пъти

Станете почитател на Класа