Есил Дюран би шута на "Пайнер"

Есил Дюран би шута на "Пайнер"
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.07.2019
  • Сподели:

Есил Дюран преди броени дни навърши 50 години и признава, че има амбицията за ново начало в професионален план, но без „Пайнер“. Тя е прекратила взаимоотношенията си с най-голямата музикална компания у нас и ще бъде самопродуциращ се изпълнител.

 

„Имам новости и в професионален план. Може би и затова взех едно такова смело решение да приключа договора си с една огромна продуцентска компания. Разделихме се с прекрасни чувства. Всеки даде от себе си всичко каквото можа. Аз направих всичко, на което съм способна. Но аз съм такъв човек  – трябва на всеки 10 или 20 години да приключвам с нещо, за да започна нещо на ново.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201907/950/1563193078_esil1.jpg?_=1563193084

 

Искам сякаш да започна кариерата си от начало. Аз съм благодарна на продуцентите си Митко и Мария Димитрови и съм благодарна на всеки един човек, който е дошъл на мое участие, който е пял с мен, който е танцувал… Няма как да не съм благодарна и няма да ги предам“ – разказва певицата пред COOL…T.

 

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558161840_retro3.jpg

 С колежката си и добра приятелка Рени

 

Есил издава и какви са намеренията й по отношение на музикалната кариера. „Искам да направя бутикови концерти. Не знам колко публика реално имам. Мечтая си да събера тези хора и да им направя страхотни концерти. Искам в тези концерти да съм цялата аз, да има цялата палитра от моето вътрешно аз“ – споделя тя.

За новото попълнение в репертоара си – песента „Родино“, Есил Дюран казва: „Толкова отдавна исках да изпея тази песен. Човек просто трябва да узрее за идеята. Имах много резерви, спирачки, притеснения. Тази песен не е издавана, тя е записана в края на 70-те и хората не я познават. Искам да акцентираме на творчеството на Янко Миладинов и великия Павел Матев.“

Видеото е режисирано от племенника на Есил Дюран – Дуран Дуран, и е заснето на крепостта Перперикон край Кърджали. Премиерата на песента съвпада с 30-годишнината от „Голямата екскурзия“ към Турция.

Станете почитател на Класа