Дневен хороскоп 12 юли

Дневен хороскоп 12 юли
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.07.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще имате свое собствено мнение, относно всичко, което ще ви разказват. Въпреки, че един от колегите, ще се опита да ви провокира към кавга. Постигнете целите си, но внимателно и деликатно. В противен случай, ще загубите вяра в себе си и ще се окажете в плен на разочарованията. Един добър ден за тези, който се занимават със спорт. Разхождайте се повече.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Прекарайте този ден с близките си хора, свършете домакинската работа и планирайте бъдещето. Обобщете работата си от предишния месец, за да не повтаряте грешките. Мълчаливото одобрение на вашата работа, ще е достатъчно, така че, не искайте повече. Някой от вас, може смело да се готвят за дълго пътуване.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не трябва да се борите, за своето място под слънцето, дори ако самата съдба го иска от вас. Изберете ролята на наблюдател, мълчете и анализирайте. Възможна е, повреда на колата или домакинските уреди, затова не отлагайте ремонтите. След среща с познат, може да останете с неприятно чувство.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Препоръчва се, да не пилеете енергията си за дреболии, особено ако тя не е толкова много. Ще се окажете в центъра на вниманието на хора, които вярват във вас, като на себе си. Всякакви дейности в работата, ще бъдат перспективни. В любовта, преследвайте своята цел но без напрежение и агресия. Не очаквайте прекалено много, от партньора си.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще бъдете изправени пред многобройни препятствия, ако искате да правите нещата по свой си начин. Само като отчитате мнението и поведението на другите хора, ще може да постигнете успех. Възможна е малка тревога, за близък роднина. Но ако на време помогнете, кризата ще премине. Вечерта е подходяща, за почивка със семейството.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Изоставете въображаемите желания, за да не паднете в илюзорен свят. Споровете на работното място, ще станат продуктивни, но не отивайте твърде далеч. В любовта, може да покажете непоколебимост в решенията, въпреки че партньора ви, ще очаква различен подход. Критичната ситуация с финансите, ще се реши благоприятно късно вечерта.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще се чувствате уверено, като човек, който има зад себе си богат опит в работата. Имайте предвид, че ситуацията може да се обърне рязко в обратна посока, ако пропуснете нещо. Един добър ден за пътуване на дълги разстояния, ремонт на колата и апартамента. Трябва внимателно, да се отнасяте към своето здраве.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Препоръчва се, да преразгледате своите възгледи за работата и живота като цяло. Ако все още не сте достигнали високо ниво в професията, тогава учете и придобивайте знания. В семейството, може да се появят проблеми, които са възниквали многократно преди това. Ще трябва да си изработите такава тактика на поведение, която да се хареса на всички членове.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Многообещаващ ден за тези, които имат зад себе си, различни недоразумения и трудности. Бъдете изпълнени с ентусиазъм и оптимизъм, за да преодолеете всичко. Пазете плановете и идеите за себе си, така че, да не ви ги отмъкнат конкуренти. Обидчивите по-природа от вас, може сами да развалят картината в любов. Бъдете отстъпчиви и доброжелателни.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви, лесно решение на трудни проблеми. На хоризонта, ще се появят нови перспективи, финансови печалби и ползотворно сътрудничество. Задайте си цели, които са лесни за постигане. Повишените страхове, могат да ви поставят пред избор в личния живот. Една романтична вечер, ще ви донесе незабравими емоции.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще разбере, че сте загубили дългоочаквана подкрепа от любим човек. Сега всичко ще трябва да решавате самостоятелно, както и да си правите изводи и да вземате решения. Ако не цените това, което имате в любовта, ще останете сами. Всичко тайно, някога става явно, помислете за това. Не се подавайте на изкушеня и съблазни.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви голям скок напред в кариерата, което ще бъде приятно и обещаващо. Ако по природа сте скептични, тогава трябва да се откажете от това качество, при общуването с близки хора. От роднини, ще получите финансова помощ, която ще ви позволи да купите това, което сте планирали. Може да съхраните здравето си, като пиете витамини.

Прочетена 574 пъти

Станете почитател на Класа