Ирина Шейк още по-съблазнителна

Ирина Шейк още по-съблазнителна
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.07.2019
  • Сподели:

Ако Ирина Шейк се чувства с разбито сърце след раздялата си с Брадли Купър, тя определено не го показва. Дори напротив, моделът не спира да качва снимки от различни работни ангажименти или пътувания, с което определено демонстрира колко добре се чувства.

 

https://searchnews.info/uploads/posts/2019-05/155776992711.jpg

 

Наскоро я видяхме в команията на нейни гей приятели по време на провелия се в Ню Йорк WorldPride, а малко след това Ирина публикува снимка в своя Instagram профил, на която изглежда не само много секси, но съдейки по изражението на лицето ѝ, и много щастлива.

 

https://www.monitor.bg/web/files/articles/169088/gallery/Russian-supermodel-Irina-Shayk-wows-fans-in-nightwear-shoot-for.jpg

 

Моделът препуска от един работен ангажимент към друг и очевидно кариерата ѝ се развива много успешно. Тя не само е на корицата на списанието dsection., но заедно с Джиджи Хадид и Джоан Смолс участва в рекламната кампания на Moschino за новата им колекция есен / зима на 2019 г., която прилича на драматична сапунка от 80-те години.

 

https://m.netinfo.bg/media/images/38492/38492746/orig-orig-modnoto-shou-na-cr-runway-x-luisaviaroma-vyv-florenciia.jpg

 

Трите момичета са се хванали за косите и то не в преносен смисъл. Няма съмнение, че Ирина гледа да запълни всяка своя свободна минута и несъмнено държи феновете си в течение на това как се развива животът ѝ след раздялата с Брадли Купър.

 

Прочетена 471 пъти

Станете почитател на Класа