Най-богатата жена в музиката

Най-богатата жена в музиката
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.06.2019
  • Сподели:

Преди броени дни Риана бе обявена от Forbes за най-богатата жена в музикалния бранш. Тя измести имена като Бионсе, Тейлър Суифт и Мадона. Състоянието на певицата е натрупано предимно от музикалните й проекти, но не може да се отрече, че козметичната й линия Fenty Beauty я изстреля на върха.

 

Риана сподели интересни детайли от живота си в Барбадос и тийнейджърските години, когато не се е разбирала много с майка си. Тя е от консервативно семейство и много неща са й били забранени.

Риана призна пред американско издание Interview, че й е било напълно забранено да носи всякакъв грим до 16-годишна възраст. Това е огромен парадокс в живота на 31-годишната звезда, тъй като в момента основният й финансов доход идва предимно от козметичната й компания, която продължава да разработва с нови качествени продукти.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201906/950/1560514690_rihanna_1280x720.png?_=1560540171

 

Барбадоската красавица не крие, че винаги е обичала да гледа майка си Моника как се гримира. "Майка ми работеше в козметичен магазин дълго време. По професия тя е гримьор, така че аз винаги съм имала влечение към тази сфера. За жалост, на мен ми бе забранено да слагам грим доста дълго време. Бях обсебена от това", разказва певицата.

Риана се гримирала за първи път за музикално представление в училището си. Тя била почти на 17 години, когато това се случило. Тогава тя много харесала лицето си с фон-дьо-тен и започнала да го използва редовно.

Прочетена 329 пъти

Станете почитател на Класа