Секси моделка не може да си намери гадже!

Секси моделка не може да си намери гадже!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.06.2019
  • Сподели:

Майка на две деца от Великобритания не може да си намери партньор вече втора година. Джена Томпсън смята, че за всичко е виновна неземната й красота, която плашела мъжете. Да използваш сайтове за запознанства, за да се срещаш с мъже, е все едно да ходиш в минно поле.

 

 

Джена твърди, че с външността си привлича само господа, които гледат повърхностно на срещите и не са готови за сериозна връзка. А добрите мъже се плашели от външния й вид и дори не рискували да я заговорят. Срещите, които й организират нейни приятели, също завършвали с пълно разочарование. Красавицата се жалва, че веднъж е имала среща с полицай, който няколко часа преди това я бил глобил за неправилно паркиране.

 

 

Джена добавя, че местните момчета също не са за нея. Тя е бикини модел с превъзходни физически дадености и десетки татуси. А списъкът й с изисквания, на които трябва да отговаря идеалният мъж, е прекалено дълъг. "Харесват ми добре изглеждащите, татуирани мъже, които редовно ходят в залата.

 

 

Партньорът ми трябва да притежава такава ярка индивидуалност, да има творчески потенциал и да не е повърхностен", споделя красавицата.

 

 

Джена възпитава две дечица и не може да се довери на първия срещнат. Налага й се да бъде много придирчива. Но дори и този аргумент не успява да убеди интернет потребителите, които в отговор на изявленията й побързаха да я нарекат самовлюбена.

 

Секси моделка не може да си намери гадже! Причината е смайваща! (СНИМКИ 18+) - 0

Прочетена 389 пъти

Станете почитател на Класа