На кого пристана Слави Трифонов след bTV

На кого пристана Слави Трифонов след bTV
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    26.05.2019
  • Сподели:

След като приключи дългогодишната си кариера в bTV Слави Трифонов поема по нови хоризонти, но междувременно стана ясно, че е отказал и едно доста апетитно тв предложение.

 

То идва от новите собственици на Нова телевизия братя Домусчиеви, които според тиражирани информации, го поканили да премести шоуто си в конкурентната медия, твърди "Марица".

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558766931_slavi_1.jpg

 

По всичко изглежда обаче, че Слави е загърбил мераците за тв изяви, поне не в ролята на водещ, както досега, и е твърдо решен да се бори за благото на България. И затова ще пристане на... народа, обясняват запознати.

 

И допълват, че шоуменът няма да регистрира партия, а гражданско движение, което ще промотира с поредица летни концерти в цялата страна. В тях, разбира се, ключова роля ще играе „Ку-ку бенд".

https://zdrave.to/media/source/201905/1558766933_slavi_2.jpg

 

През 19-те си години в bTV Дългия винаги е изразявал ясна гражданска позиция и се очаква много хора да го последват. Единственият им страх обаче е, че за пореден път ще бъдат излъгани. Точно това тревожи и самия Трифонов. Как да се справи с огромния дефицит на доверие в обществото ни ще бъде най-голямото предизвикателство за него.

Станете почитател на Класа