Дневен хороскоп 24 май

Дневен хороскоп 24 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    24.05.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва сериозно да се заемете с жилищните въпроси. Помислете, че никой вместо вас няма да ги реши, така че предприемайте действия и не се обръщайте назад. Ще имате доста работа! Дори да се обадите вкъщи, няма да имате време. В семейните отношения, ще минете без катаклизми и спорове. Въпреки това, финансовите въпроси, няма да бъдат решени.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Очакват ви приятни промени в кариерата, интересна работа и задгранично бизнес пътуване. Всичко това ще става едновременно така че предварително се пригответе. За креативните от вас денят ще бъде успешен, което в крайна сметка ще донесе печалба и признание. На битов план ще трябва да работите усилено, за да поправите всичко, което се е развалило.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да сте по-малко сериозни и да започнете да гледате на всичко с хумор. Особено по лични въпроси. Не са толкова глобални, за да се притеснявате. С ентусиазъм се захващайте с всичко ново и необичайно. Ако вложите богатото си въображение в онова, което сте намислили, ще получите отлични резултати. За път, изберете сутринта.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Вгледайте се в човека, от когото отдавна се интересувате. Възможно ли е, това да е вашата втора половинка? В кариерата ви очаква, успех и напредък. Ако следите за хода на своите мисли и говорите правилните неща, ще оправдаете надеждите на близките си хора. Днес уязвими ще са, бъбреците и нервната система.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес ще ви вълнуват бизнес и финансови въпроси. Те са се натрупали толкова много, че сега ще трябва да работите до безкрайност. В семейния живот, се насладете на ролята си на родител, не бягайте напред и не мърморете. Не се притеснявайте за парите, ще получите всичко навреме. Здравето ви, ще е отлично.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не е препоръчително да се тревожите без причина, все пак имате работа, а това е най-важно. Изпълнете тези задачи, които не може да изоставите дори и при липса на опит. Ако искате да увеличите нивото си на знание, тогава продължете да учите. Истинската причина за проблемите с избраника ви е ясна , така че не е нужно да се извинявате пред всички.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не трябва прекалено енергично, да изразявате своите емоции и мнение пред шефовете. Дори и началникът ви да греши, мълчете. Особено ако са ви обещали по-висока позиция, не си струва да създавате излишни усложнения. Финансовите проблеми, ще се решат веднага, щом получите заплата. Между другото, забелязахте ли, че сумата се е увеличила?

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Покажете организационните си умения, във всички сфери на живота. Вие сте талантливи, не бъдете скромни! За да излезете от финансовата криза, плащайте сметките, връщайте дългове и пестете. Ще ви е трудно? Е, ще трябва да се откажете от вечерите в ресторант, с които сте свикнали. Да тръгвате на дълъг път, не бързайте.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Напрежението в живота ви, ще създаде бизнес проблеми. Но вие сте практични по природа, така че решавайте всичко с каменно изражение и с оптимизъм. Ако нещо ви изглежда изключително несправедливо, по-добре се отдръпнете. Още повече, че нервите ви са разклатени. Така че, се погрижете за себе си и цялостното си здраве.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви ден, в който трябва да правите нежелани, но необходими покупки. Половината от тях са за дома и семейството, а вие така искахте да купите нещо само за себе си. Уви, ситуацията в любовта, също ще се развива по не най-добрия начин. Партньорът ще има претенции за неща, за които дори не сте предполагали. Възможен е неочакван сюрприз.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Значително ще се подобри, финансовото ви състояние. Ако планирате пътуване, смело може да правите резервации и да събирате багажа. В любовта, се очакват много преживявания, но те са празни и дори глупави. Ако сте притеснени за нещо, тогава е по-добре да попитате любимия си. В противен случай, въпросите ще висят във въздуха.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчително е днес да добавите към Вашия график не само умствено, но и физическо натоварване. Време е да свалите килограмите, които пречат да се движите и ходите бързо. За да хармонизирате емоционалното си състояние, се нуждаете от йога и медитация. В интернет, ще намерите всичко, което търсите. Вечерта, може да посрещате гости, може би не много желани.

Станете почитател на Класа