Любимата секс поза

Любимата секс поза
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    23.05.2019
  • Сподели:

Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за повечето мъже, а и за някои жени въпрос – коя е любимата  секс поза на представителките на нежния пол.

 

 Сега ще ви разкрием и класацията с позите в секса, които най-много харесват на дамите. При наличието на Кама сутра и всички възможности, които тя разкрива пред нас с идеите си, едва ли е лесно сами да се досетите коя е позата, която всяка жена предпочита.Последната направена анкета от специална организация обаче показва, че една позиция е фаворит сред дамите с цели 29%.

 

 

Става въпрос за "мисионерската" поза.

Въпреки че това не е най-добрата позиция, за да може да си поиграете и с клитора, но явно това не пречи на представителките на нежния пол да достигнат до сюблимния момент.

Веднага след нея обаче в класацията се нарежда „задната” или по-известната като „кучешка” поза. 27% от анкетираните дами са гласували за нея и са споделили, че това е най-добрия начин да се отърват от напрежението и да достигнат о оргазъмретото място е превзето от друга сравнително традиционна поза.

 

https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201607/1469206716-seks-strakh.jpg

 

С 19% на тази позиция се нарежда „Ездачката”. Явно не малък процент от дамите обичат те да контролират нещата в спалнята и това ги възбужда.Според експерта Анабел Найт много девойки обичат „мисионерската”, защото изисква повече контакт с половинката и присъства моментът „тяло в тяло – кожа в кожа”.Много от жените признават, че в тази позиция се чувстват по-романтично и някак свързани с половинката, а междувременно това ги възбужда допълнително. В проучването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да правят секс в кухнята. А 47% пък залагат на колата. Цели 14% пък споделят, че биха били палави на работното място.

Станете почитател на Класа