Емануела се престраши

Емануела се престраши
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    26.04.2019
  • Сподели:

Чалга дивата Емануела винаги е била провокативна и скандалите са неизменна част от нея. Но винаги в основата й са мъже или колежки, а не парадиране с гърди, дупе и т.н. 

Е, последният фотос на певицата в личния й профил говори друго. Най-накрая тя се осмели да си снима дупето, което видимо добре поддържа във фитнес залата. Певицата направила този фотос като провокация към всички, които в последно време обсъждат задните й части и твърденията, че е качила килограми.

 

https://zdrave.to/media/source/201904/1556081817_emanuela.jpg

 

За съжаление на мнозина, Емануела не се е пуснала по доло дупе, а с панталон, но и той не може да прикрие добре оформените й бузи. От няколко години тя е активна в спорта и това ясно си личи на фигурата й. Не случайно Емануела е обявена за една от най-добре изглеждащите попфолк звезди в бранша. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201902/950/1550654768_emanuela4.jpg?_=1550654915

 

В последно време на участията си тя ходи само с танталони и като че ли е захвърлила късите рокли. Пред познати заявила, че са вече демоде и този евтин сексапил вече не върви във фолка. Тя е на мнение, че мъжът много повече се възбужда от прилепнал панталон и секски блуза, които остават на въображението му какво има отдолу, а не да си изкарват цялата анатомия на показ.

Станете почитател на Класа