Джулиана изпоти мрежата с...

Джулиана изпоти мрежата с...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.04.2019
  • Сподели:

Джулиана Гани е царица на првокацията и това личи по многобройните й снимки в социалните мрежи. С последния си фотос отново успя да привлече вниманието към себе си и най-вече към огромния й силиконов балкон, който радва мъжките погледи. 

Красивата пловдивчанка е на романтична почива на о. Бали с любимия си - фитнес гуруто Илиян Найденов. Двамата са наели личен фотограф по време на визитата си в Индонезия и запечатват всяка крачка. Разбира се, правят съпричастни с преживяванията си и всички последователи в социалните мрежи, които с интерес следят през какво преминават в поредното им приключение. 

 

 

Джулиана сподели доста интересни снимки от почивката си в Бали, но последният й фотос успя да засенчи всички останали. Природата на острова, екзотичните животни и тюркоазената вода останаха за заден план при наличието на огромен бюст. 

 

https://zdrave.to/media/source/201904/1555661636_djuliana1.jpg

 

Джулка се снима гола, хванала небрежно силиконовия си бюст. "Разцепваш! Уникални гърди имаш. Завиждам на мъжа, който си ляга до теб", гласи един от коментарите във "Фейсбук".

Прочетена 499 пъти

Станете почитател на Класа