Блогърка се оказа с необичайни...

Блогърка се оказа с необичайни...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.03.2019
  • Сподели:

С известната 26-годишна руска блогърка Мария Вей се случва неловка ситуация. В мрежата попаднаха нейни старите фотографии за един много странен сайт за фетиши. Очевидно, тези снимки са от отдавна отминали дни. Въпреки това, мненията в интернет са разделени. Някои сравняват подобни снимки с проституция, други просто го приемат, а трети не могат да повярват, че на снимките е иначе невинната блогърка Маша.

 

 

Но се оказва, че наистина е тя. Младата жена се е изказала за особените снимки от миналото й и го прави в познат стил - във видеоклип, където обяснява, че наистина е изобразена на фотографиите, но се е снимала само веднъж за сайта. Фотосесията първоначално й се сторила смешна, после странна, а накрая била уплашена.

 

 

Потребителите искали да подкрепят и съжалят Маша, но проблемът е, че на сайта с фетиш снимки, тази фотосесия в профила на момичето не е единствената. Съдейки по цвета на косата и дрехите на Маша, тези снимки били направени по друго време. И във видео обяснението, Мария Вей говори само за един случай и не коментира останалите.

Прочетена 354 пъти

Станете почитател на Класа