Моника, която засенчи Мелания

Моника, която засенчи Мелания
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.03.2019
  • Сподели:

В петък опасно (женски) страсти превзеха Белия дом. Оказа се, че заради случилото се Мелания Тръмп срещна голямата си конкуренция. Тя бе в лицето на Моника Бабиш – съпругата на чешкия премиер Андрей Бабиш, който бе във Вашингтон, за да се види с американския президент Доналд Тръмп. Президентът на Хърватия изкопира Мелания Тръмп  Мелания и Моника веднага приковаха погледите към себе си заради безупречните си физии. Двете се появиха с шикозни манта в подобен стил. Мелания Тръмп и Брижит Макрон ошашавиха всички с тоалетите си!

 

 

И докато г-жа Тръмп бе в зелено палто от лицева кожа на Alexa Chung на стойност 1585 долара, съчетана с обувки от черен велур Christian Louboutain, Моника Бабиш избра розово палто с десен от Fendi с широки маншети. Мелания Тръмп и съпругите на мъжете, които управляват света, шашардисаха всички с визиите си!

 

 

 

 

 

 

 

 

Тоалетът на Бабиш пък бе от британската дизайнерка Виктория Бекъм. Модните експерти веднага отбелязаха, че миналия месец Мелания се появи с подобно розово палто Fendi с широки маншети. 

 

 

 

 

 

Г-жа Бабиш и г-жа Тръмп имат много общи неща. Освен увлечението си по модата и двете са омъжени за милиардери с популистки и националистически възгледи. Съпрузите и на двамата успяха да пробият политическото статукво по време на изборите в страните си.Мелания разходи Моника из Белия дом. . Но щом ф-жа Бабиш остана сама направи нещо доста странно, а папараците веднага я изловиха.

Прочетена 394 пъти

Станете почитател на Класа