По-красива с възрастта

По-красива с възрастта
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.03.2019
  • Сподели:

Мислите си, че младостта задължително е обвързана с красота, а промените на тялото с годините не могат да бъдат спрени? Това е голяма грешка.

Сега ще ви разкажем историята на Ели, която твърди, че всеки човек сам кове съдбата си и решава как ще се чувства в даден момент. Тя е прекрасен пример за това, че една жена може да стане много по-красива и да изглежда ослепително и умопомрачително по-добре с възрастта.

 

Най-важното е да искате

 

 

Ели Тъкар е на 43 години. Тя споделя, че никога не е харесвала толкова тялото си, колкото сега. След като децата й пораснали и станали независими, тя вече започнала да има повече време за себе си. Това пък й дало възможност да посети спортния център, близо до дома й.

 

Най-важното обаче е, че тя вече не се страхува, че нейната красота скоро ще избледнее. Често такива мисли превземат съзнанието на 20-годишните девойки. Днес тази жена изглежда така, както винаги е мечтала. Тя е преразгледала режима си на хранене и активно се занимава с йога.

 

Драматична промяна

 

 

 

 

Ели винаги е била слаба, но много безформена и отпусната. Сега тя публикува снимки, направени преди 10 години и през последните дни, а разликата е голяма. Изненадващото е, че наистина на 43 години, изглежда много по-добре отколкото на 27. Сега тялото й е гъвкаво, атлетично и стегнато.

 

Примерът е заразен

 

 

Съпругът на Ели е бил много изненадан от промените във външния вид на жена си и решава да последва примера й, Преди време той е имал проблеми с теглото, но вече всичко това е в миналото. След няколко години упорити тренировки, в момента изглежда повече от перфектно, а тялото му е здраво и атлетично.

 

 

В профила си в социалните мрежи Ели честичко споделя упражнения и как да бъдат изпълнени и видове хранителни режими. Тя отговаря и на десетките въпроси на последователите си. Според нея всеки може да постигне резултати, най-важното е да е мотивиран и да има желание. Възрастта няма никакво значение. Никога не е твърде късно човек да започне да подобрява външния си вид и да се чувства щастлив.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0a

Прочетена 354 пъти

Станете почитател на Класа