Поли Гергушева заголи бедра

Поли Гергушева заголи бедра
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.03.2019
  • Сподели:

Журналистката Поли Гергушева дебютира ударно като водеща на светското предаване на bTV COOL...T. Русокосата красавица седна на стола на Петя Дикова, която излезе в майчинство и трепетно брои дните до появата на първородната си рожба. Блондинката блесна в ефир със секси черна рокля малко над коляното, кръстоса предизвикателно крака и зарадва зрителите с прекрасна гледка, откриваща се към дългите й стегнати бедра.

 

 

Първите гости на Гергушева бяха Мери от „Мери Бойс Бенд" и Ромина Тасевска, които разкриха любопитни подробности около новото парче на бандата. Поли Гергушева е позната на зрителите bTV с репортажите си на социална и лайфстайл тематика. Тя е бивша манекенка в известната агенция на Жени Калканджиева „Визаж".

 

 

Точно преди 10 години момичето става трето в конкурса „Мис България". 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея обаче не успява да направи кариера в модата и се насочва към журналистиката. Първата ѝ работа е в голям по онова време ежедневник, където я забелязва Мартин Карбовски.

 

 

По-малко от 4 години по-късно момичето вече работи в bTV. Според информация на „Уикенд", основна заслуга за назначаването й има краткотрайна афера с Венелин Петков, който става директор на новините точно когато Поли влиза в телевизията. Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков вече е прехвърлил 40-те. Връзката им продължава едва няколко месеца, но за сметка на това дава желаните резултати – манекенката получава щатно репортерско място в телевизията.

 

 

 

0a

Прочетена 754 пъти

Станете почитател на Класа