Каква е била в училище Ирина Шейк

Каква е била в училище Ирина Шейк
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.03.2019
  • Сподели:

Днес Ирина Шейк е един от най-известните модели в целия свят. Пътят й към славата обаче е дълъг и много труден. 

Истинското име на красавицата е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Тя е родена в град Еманжелинск, Челябинска област. Необичайната й външност се дължи на смесица между татарските корени на баща й и руските на майка й.

Въпреки че сега Ирина е мечтата на милиони мъже по целия свят, в училище момчетата не й обръщали никакво внимание.

 

0a

 

Между другото, моделката много пъти е признавала, че в училище не я обичали особено много. И макар оттогава да е изтекла много вода, Ирина продължава да търси недостатъци в себе си.

 

 

„Момчетата не ме харесваха. В училище ми викаха пръчка, защото бях висока и слаба и чунга-чанга заради тъмната кожа и плътните ми устни. Това много ме дразнеше”, споделя Шейк.

 

 

По ирония на съдбата точно тези „недостатъци”, които децата откривали в нея, я превръщат в световна знаменитост.

 

 

Приятелки на майка й я навиват да се включи в челябинския конкурс за красота „Супермодел 2004”. Жените смятали, че с подобна външност момичето може да има голямо бъдеще в модата.

 

Ирина обаче до такава степен не вярвала в силите си, че била истински шокирана, когато спечелила надпреварата.

 

 

Именно „Супермодел 2004” дава старт на кариерата й. Там тя е забелязана от агента Гия Джикидзе, открил за света още куп местни знаменитости. От 2005 г. Ирина започва да работи в Европа, а след това в САЩ.

 

 

След като приятелят на Ирина – Брадли Купър, взриви сцената на Оскарите с чувственото си изпълнение с Лейди Гага, познати на Шейк от училище решиха да разкрият каква е била моделката като малка. 

 

„Моя позната учеше в едно училище с Ирина. Тя разказваше как са я обиждали и наричали маймуна и гнилоч заради евтините дрехи, с които ходела. После Ира се наду и нито веднъж не се е срещна със съучениците си”, пише потребителка на Туитър.

 

 

 

„Аз също учих с нея в едно училище. Учителите говореха много лоши неща за нея.

 

 

Разглеждахме старите дневници, сякаш имаше тройки по руски език. Но те не бяха недоволни заради това. Тя не се държеше както трябва”, отбелязва друга потребителка.

 

 

 

 

Между другото, някои от съучениците й днес нямат нищо против да я видят на срещата на випуск. Още повече, ако с нея е Брадли Купър.

Прочетена 509 пъти

Станете почитател на Класа