4 удобни пози за....

4 удобни пози за....
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.02.2019
  • Сподели:

Когато става въпрос за анален секс, всички се сещат за „Кучешката”. Това обаче не е единствената възможност, която седи пред вас и половинката ви.

 

Вече ви разкрихме кои са петте признака, че мъжът ви кръшка. Разказахме ви и шокиращата история на един мъж, който опита да обясни разликата между вагина и вулва и бе нападнат от милиони в социалните мрежи.

Сега ще ви споделим 4 от най-удобните пози за анален секс. Те са подходящи за абсолютно всички, без значение от физиката им. Основното и най-важно нещо е да не забравяте лубрикант – колкото повече, толкова по-добре.

 

Лъжичка

Тази поза е за всички, които искат просто да се отпуснат и да се наслаждават максимално в комфортна обстановка. За целта трябва да легнете на една страна в поза лъжички, сгънете краката си в коленете и просто действайте. По време на акта може а обърнете главата си към половинката и да се целунете. Освен това позата е удобно мъжът да се заиграе и с други част от тялото на партньорката си. За повече удоволствие, може да се използва вибратор, който да стимулира клитора на девойката.

 

Кучешката

Това не случайно е най-популярната поза за анален секс. Заставате на ръцете си (на лакти и колене) а половинката ви застава зад вас. При тази поза също могат да се стимулират и други интимни зони. Добре е да използвате повече лубрикант.

 

Ездачка

Тази поза е наистина удобна дори и за анален секс, колкото и да не ви се вярва. Добре е обаче да се облегнете леко назад и да поставите ръцете си на леглото за баланс. Всичко иначе е стандартното – половинката ви лежи, вие сядате отгоре и контролирате движението и дълбочината на проникване, според това как се чувствате.

 

Обратна мисионерска

Това е перфектната позиция за начинаещи, които ще получат достъп и до други интимни зони. Тя е удобна и за двамата партньори. Ако е необходимо, може да поставите възглавници под корема на дамата. Може да използвате пенис-пръстен. Добре е да отбележим, че и в обичайната проява на мисионерската може да практикувате анален секс.

 

1aasaa1

Прочетена 419 пъти

Станете почитател на Класа