Гинеколожка обезчести девствена ученичка

Гинеколожка обезчести девствена ученичка
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.02.2019
  • Сподели:

В мрежата обсъждат историята на ученичка и нейното ужасно преживяване след като посетила гинеколожка в Беларус. Писмото на момичето е публикувано от блогър в Telegram. Ученичката е разказала, че преди няколко дни е била при гинеколожка.

 

https://novini.bg/statics/uploads/news_pictures/2011-47/big/skandal-ginekolojka-snimala-taijno-3000-jeni-pri-pregled-36849.jpg

 

Според нейните думи, тя не се е страхувала от нищо, тъй като нямала сексуален живот. Въпреки това, лекарката започнала да задава настойчиви въпроси за това дали младата пациентка е имала интимни контакти. В писмото на момичето се казва, че след като е получил отрицателен отговор, гинеколожката е заявила: "Някак си ми отговаряш неуверено, нека отидем на медицинския стол, това е заради твоето здраве".

 

 

"Бях объркана, съблякох се, седнах ... Като цяло, беше болезнено, неприятно и страшно", пише момичето. - В процеса на този ужасен преглед, започнах да кървя отдолу. А тя ми казва: Ох, изглежда наистина си девствена. Но нищо, по-добре така, отколкото да се случи в студен вход. В картона няма да пиша как те преглеждах, за да не се тревожи и преживява майка ти. "Плаках два дни. Това е шок за мен." Все още не е известно дали гинеколожката ще бъде подведена под отговорност.

 

1aasaa1

 

Прочетена 344 пъти

Станете почитател на Класа