10 неща, които жените...

10 неща, които жените...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.02.2019
  • Сподели:

Ако смятате, че в леглото всичко е позволено, не сте съвсем прави. Ето 10 неща, които е по-добре да не правите по-време на секс:

1. Грим Може и да сте по-красива, когато сте гримирана, но със сигурност не сте особено "вкусна". Горчивият вкус по кожата може да развали удоволствието на всеки.

 

2. Бърборене Колкото и нови и интересни неща да искате да разкажете, леглото не е най-подходящата "трибуна". Оставете всички излишни думи за после.

 

3. Мазила върху кожата Всякакви кремове, ароматни масла, остатъци от кола маска и каквато и да било козметика не е подходяща за моментите в леглото (освен ако не я нанася партньорът ви и не е част от играта).

4. Твърде много дрехи Колкото и да е забавно събличането, не отегчавайте партньора си с твърде много дрехи (особено ако са дебели и със сложно закопчаване).

5. Червило Яркото червило е секси във флирта, но размазването му по нечия кожа (и същевременно по лицето ви) може и да не се хареса особено.

 

6. Странни имена Едва ли са много мъжете, които искат да бъдат наричани "тиквичке", "зайченце", "патенце", "картофчо" и тем подобни, особено в леглото!

7. Пеене Колкото и секси парче да звучи в главата ви, не го тананикайте гласно, съветва woman.bg.

8. Кикотене Не превръщайте секса в комедия. Рискувате да обидите партньора си.

 

9. Бебешко говорене Не наричайте частите от тялото си с "нежни" имена. Мъжете го правят, но не и в този момент.

10. Не прекалявайте Повечето хора разказват легенди за сексуалните си постижения. Признайте си, прекаляването има обратен на удоволствието ефект.

 

1aasaa1

Прочетена 483 пъти

Станете почитател на Класа