Валериева с новото дупе ...

Валериева с новото дупе ...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.01.2019
  • Сподели:

Моника Валериева сътвори голям гаф. Красивата плеймейтка заблестя в новогодишната нощ в прелестна рокля. Естествено, дотук всичко бе нормално. Последователите й обаче забелязаха нещо шокиращо на един от споделените от нея кадри в социалната мрежа от специалната вечер.

Преди дни ви показахме палавия тоалет на Мелания Тръмп, с който първата дама на САЩ накара милиони да онемеят. Споделихме ви и за огромния гаф на Деми Роуз и как никога не трябва да носите прозрачна рокля – снимките наистина ще ви стъписат.

Днес ще ви разкажем и за друг гаф. Моника Валериева пусна кадър в социалната мрежа, с който, според някои от феновете й, се е изложила много. Причината за това се крие не в какво да е, а именно в дупето на плеймейтката.

Бившата брадърка пусна фотос в цял ръст, на който задните й части изглеждат доста големи, оформени и меко казано щръкнали. Някои се завайкаха дали роклята на Валериева не е с подплънки отзад или пък тя е използвала фотошоп.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1546367315_monika_2.jpg

 

Минути по-късно в профила й изникна и друга снимка. Явно Валериева е получила доста укори, че използва фотошоп, за да уголеми дупето си, защото посланието към кадъра бе следното: „Скъпа, не използвам photoshop .. само контраст, директно използвам операция "Искам да бъда същата, ако имаш късмет да се срещнеш с мен".

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1546367316_monikaaaaa.jpg

 

Естествено брюнетката не се ограничи само с това и заля профила си със сторита от вечерта, където без спор формата на дупето й наистина е пикантна, но не и с размерите от снимката.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1546367316_monika_12.jpg

 

Ето и снимка на Валериева от профила й, качена преди броени дни. Вие откривате ли разлика и мислите ли, че Моника залага на фотошопа или пък просто има форми, на които биха завидели повечето жени?

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1546367316_monikata.jpg

Прочетена 496 пъти

Станете почитател на Класа