Рени нанесе удар на Преслава

Рени нанесе удар на Преслава
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.12.2018
  • Сподели:

 

Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за никого. И докато някои си мислят, че обичта на съседите ни към родната певица е охладняла, тя за пореден път доказа каква голяма звезда е там и колко много я боготворят. Преди броени дни изпълнителката на „Искам бебе“ посети западната ни съседка и се включи в снимките за новогодишната програма на музикалната телевизия DMSAT, която е собственост на Драгана Миркович. Сред останалите звезди в шоупрограмата са още Шабан Шаулич, Миле Китич, Йована и още много сръбски величия.

 

Пред репортер на „ШОУ“ Рени призна, че всяка година получава покани за новогодишните програми и на DMSAT, и на телевизията на Лепа Брена – Grand Produstion. Миналата година снимките съвпаднали с поредица от вече поети участия на Рени в страната и не успяла да откликне на поканата.

Първоначално певицата се била разбрала с DJ Krmak да пеят дуетната си песен „Папагал“. Той пътувал от Виена, времето било лошо и закъсал по пътя. За голямо съжаление не успял да стигне до Сърбия за снимките, но Рени намерила алтернативен вариант – да се включи в концертната програма с две емблематични песни от нейното творчество – „Като птица“ и „Влюбих се опасно“ на сръбски.

 

https://zdrave.to/media/source/201812/1544885215_reni2.jpg

 

В Сърбия Рени заминала с приятелка, която да й прави компания по време на пътуването. След като неин близък приятел разбрал накъде се е запътила, веднага я засипал със съобщения и дори й се разсърдил, че не го е викнала с нея. Оказва се, че въпросният човек е луд фен на Драгана Миркович. Рени обаче намерила начин да го зарадва, като накарала сръбската звезда да запише специално поздравително клипче за нейния почитател от България.

„Всички изпълнители се забавлявахме. Видяхме се с Миле Китич, Йована, Шабан Шаулич и още куп звезди. Накрая имаше и торта. Погрижиха се и за хотел за мен и моята приятелка, която ме придружи до Сърбия“, казва тя пред народното издание.

Сръбските медии се избили кой пръв да вземе интервю от вечно усмихнатата ни звезда. „Зададоха ми един много странен въпрос, на който не знаех как да отговоря. Питаха ме какво мисля за скандала с Era Ojdanic, с когото записах песента „Мерцедес“ преди години.Те ми обясниха, че си снимал клипче как мастурбира Аз им отговорих, че скандалът продава и че е похвално, че на тази възраст може да го прави. Те ме гледаха втрещено! След това ми обясниха, че всъщност това клипче го е пратил на 15-годишна ученичка. Но пък за да й прати такова нещо, значи двамата трябва да са имали някакъв контакт преди това. Как така пък точно на това момиче е пратил?! Защо на мен не ми прати?! Сигурно има някакво предисловие. Но не мога да взимам страна, след като не знам за какво става на въпрос. Това е скандалът, който върви в Сърбия“, откровена е тя.

 

https://zdrave.to/media/source/201812/1544885206_preslava1.jpg

 

Рени признава, че винаги е получавала само и единствено уважение от колегите си в Сърбия за разлика от тези в България. „Прави ми впечатление, че при по-успелите звезди липсват комплексите и излишното самочувствие. Държат се по съвсем нормален начин. Само тук в България я има комплексарщината – гледат накриво, не се поздравяват, правят си мръсно…Това е суперизлишно. В тази връзка искам да кажа, че попаднах на клип от участието на Преслава в сръбска телевизия, където не се изказа добре за мен.

 

https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201812/1544955407-untitled-collage-1.jpg

 

Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на година, но я ощетиха и дадоха наградата на друга. Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че й се обадих и я подкрепих. Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една единствена песен с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една песен. Там тя казва, че е първата българска звезда на тази сцена. Водещият веднага я контрира и казва, че преди това Рени е била там. И тя: „А, да, преди много години“. Отдавна или неотдавна не означава, че ти си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им програма. Това ли нарича тя отдавна?! Представи си за какво лицемерие става на въпрос. Явно се опитва по някакъв начин да се изтъкне, да покаже колко е велика. Точно това я принизява все повече и повече. Това поведение не е достойно за една истинска звезда. Ако наистина е такава, тя трябва да признае успехите на своите колеги, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от много комплекси, за да не признаваш нещо такова. Как аз й се обадих и й казах, че е номер едно в онзи момент, а тя не може да се пречупи. Спомням си, че докато бях в Израел, излезе първият дует на Глория с дъщеря й Симона Загорова, който много ме разчувства. Как да не й се обадя на Глория и да й кажа колко много ме е докоснала тази песен?! Това са нормалните отношения и истинските звезди така правят“, допълва още изпълнителката, която навремето бе първата фолкзвезда със самостоятелен концерт в зала 1 на НДК.

Прочетена 805 пъти

Станете почитател на Класа