Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка

Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.12.2018
  • Сподели:

Бащата на две деца е убил 29-годишна елитна проститутка с помощта на кухненско хаванче. Когато пристигнала полицията, 48-годишният Захид Назим лежал в леглото с починалата и се преструвал, че е в безсъзнание. Според разследването заподозряният ударил момичето 13 пъти по гърба на главата и след това започна да я души, съобщава "The Sun".

 

 

За изчезването на Кристин Абътс съобщили нейни приятели, след като тя не дошла на собствения си рожден ден. Момичето се грижело за апартамента на приятеля си в Лондон, докато той отсъствал и трябвало да има парти. Въпреки това финансовият консултант, работил в Toronto-Dominion Bank, вторият по големина финансов холдинг в Канада, отрича всяко участие в убийството.

 

 

Независимо от това, човекът прекарал още 12 часа в апартамента с тялото, изпращайки вулгарни снимки и видеоклипове на друга сексуална труженичка.

 

 

Кристина и Захид се срещнали само няколко пъти и се уговорили да се срещнат в нощта преди нейния рожден ден. Купили алкохол в близкия магазин и се качили в апартамента. Когато полицията нахълтала там, Захид лежал на леглото.

 

 

След арестуването му той бил отведен в болница, където лекарите открили наранявания, които показвали, че мъжът се опитвал да се самонарани. Обвиняемият твърди, че помни само как са влезли в апартамента. В телефона на Захид обаче било открито видео, на което се вижда как той мастурбира след убийството. В допълнение негови отпечатъци били открити по окървавената вана.

Прочетена 707 пъти

Станете почитател на Класа