Маги на Слави побърза да...

Маги на Слави побърза да...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    07.12.2018
  • Сподели:

Голямата любов на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, далеч не е толкова свенлива, колкото изглежда. Психотерапевтката лъсна полугола и за първи път от много години насам си позволи да свали дрехите публично. В началото на ноември Маги замина за две седмици във Виетнам със свои приятелки, като пътуването беше част от нейните курсове за личностно и духовно извисяване и балансиране, пише „Галерия".

 

http://hotarena.net/userfiles/content/49670/original/magi-na-slavi-ostana-bez-maj-i-pobarza-da-zahvarli-drehite-eto-kakvi-stroini-kraka-pokaza-vav-vietnam-3.jpg

 

На тези духовни пътешествия, както Маги ги нарича, се събират само и единствено женски групи и винаги посещават по някое екзотично кътче.

 

http://hotarena.net/userfiles/content/49670/original/magi-na-slavi-ostana-bez-maj-i-pobarza-da-zahvarli-drehite-eto-kakvi-stroini-kraka-pokaza-vav-vietnam-1.jpg

 

Очевидно във Виетнам голямата любов на Слави е успяла да постигне пълна хармония и блаженство и на един от красивите местни плажове си направила предизвикателна фотосесия.Облечена в оскъден бански и прозрачно парео в леопардов принт, Маги позира пред обектива на камерата като морска нимфа.

 

http://static.blitz.bg/documents/newsimages/201812/1544012388-640-145046.jpg

 

Психотерапевтката грабва окото с дългите си и стройни крака и изглежда като 20-годишна красавица, макар да не е в първа младост. Ангелова определено заслужава похвали за фигурата си, тъй като, за разлика от повечето светски персони, тя няма никакви корекции по себе си и красотата й е напълно естествена. Според слуховете Маги и мъжа й Елисавет Ърков вече не са заедно и тя искала да привлече внимание към себе си. Поддържали обаче много добри отношения заради детето си. Най-вероятно причината за по-фриволното поведение на Ангелова, която до този момент не си е пускала провокативни снимки, да е липсата на мъж в живота й.

 

Прочетена 678 пъти

Станете почитател на Класа