Дневен хороскоп 11 ноември

Дневен хороскоп 11 ноември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.11.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Този ден, ще се окаже "пуст" за вас, дори ако сте очертали важни задачи за себе си. Пазете се от спорове с високопоставени хора, не влизайте в конфликти и не се месете там, където не ви е мястото. В любовта сте изправени пред самотата, но това не е най-лошото нещо, което може да се случи. Особено, ако все още не сте готови за нова връзка.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очакват ви много шансове, с които може да излезете победители от трудни ситуации. Не се натоварвайте с работата, която всички колеги отказват. Комуникацията с деца и роднини, ще ви носи психологически комфорт. Вечерта, ще си изясните нещо, което интуитивно сте си мислели, че е безсмислено. За среща, изберете друг ден.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще имате много надеждни съюзници в личния бизнес. Ако покажете издръжливост и мъдрост, може да разчитате на добра печалба. Ако решите да подновите отношенията си с бивш възлюбен, всичко ще бъде прекрасно. Може да се подготвите за сватба.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви прекрасен ден, в който слънцето и топлината, ще бъдат повече от облаците. Няма да имате нужда от подкрепа, защото ще може сами да преодолеете всичко. Особено, ако въпросът докосне парите и кариерата. Ако приятел ви предложи съвместен проект, то трябва да се съгласите. Бъдещите перспективи не са само близки, но вече са влезли в живота ви.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва така да разпределите силите си, че да са достатъчни за основната работа и домашните задължения. Може дори да демонстрирате скритите си таланти, ако ситуацията го изисква. В любовта, ще бъдете щастливи, но сутринта няма да ви се струва така. Симпатична персона, ще ви завладее не само с чар, но и с безпрецедентна решителност.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Твърде рано е, да почивате на лаврите си, защото се очаква много работа. Ако сте постигнали нещо, внимавайте и не разпръсквайте всичко. Проблеми във финансите, няма да имате, така че може да спокойно да си купите това което желаете. Вечерта, си починете и отпусне с приятели. Разходка сред природата, ще засили вашият имунитет.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Стойте по-далеч от илюзорното възприемане на света, иначе всички успехи, ще се изпарят като дим. Задайте си такива цели, които първоначално са обмислени и водят до просперитет. Приятна комуникация очаква тези, който са изпълнени с положителни и ярки надежди. В любовта, не е нужно да се страхувате от изневяра, защото всичко зависи от вас.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да обърнете внимание на нещата, за което преди това сте нямали време. Обмислете внимателно желанията си, тогава ще има шанс за тяхното реализиране. Отлично, ще се развиват преговори, пътувания и семейни мероприятия. Реални промени ви очакват в любовната сфера, може да се запознаете с интересен човек.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ще може лесно да изпълните това, което в миналото ви е изглеждало неизпълнимо. Неприятните преживявания по повод роднина, ще бъдат неоснователни, така че не се тревожете. Обърнете внимание на работата, творчеството и любимото си хоби. Много неща, ще зависят от упоритостта ви, но ще имате сили да затвърдите авторитета си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не се препоръчва да бездействате, в противен случай вашите перспективи, ще отидат в други ръце. Бъдете доволни от малкото което имате и не преследвайте лесните печалби. Възможни са, измами и кражби, затова бъдете много внимателни при боравене с пари. Конкуренцията в любовта, ще ви помогне да станете по-решителни, което и очаква от вас, новият ви избраник.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да усвоявате нови знания, за да поемете големи проекти. Не се преуморявайте, работете, но отделете време и за пълноценна почивка. Възможно е да възникнат здравословни проблеми, със ставите и кожата. Ако сте склонни към алергии, вземете превантивни мерки. Запасете се, с лекарства.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчва се, да разпределяте равномерно физическото и морално натоварване. Ако имате тежка работа, не се отказвайте от подкрепата на колегите. Шефовете, ще решат да повишат тези от вас, което показват ангажираност и ентусиазъм. Плодотворен и успешен ден очаква, бизнесмени, политици и писатели.

Прочетена 665 пъти

Станете почитател на Класа