Огромната полза от секса сутрин

Огромната полза от секса сутрин
  • Автор:  БЛИЦ
  • Дата:  
    10.10.2018
  • Сподели:

Невероятно, но факт - според проучвания много хора никога не са правили секс сутрин, пише немското издание Focus. В същото време сутрешният секс е не само лесен начин да започнете деня с добро настроение. Според учените любителите на сутрешния секс са и по-здрави, и по-продуктивни в работата.

"В проучване за сексуалните навици, поръчано от сайта mattressadvisor.com, са взели участие 1000 души. Всичките мъже и жени, на средна възраст 36 години били в силна връзка и живеели заедно с партньора си под един покрив", се казва в публикацията на изданието.

 

 

"63% от анкетираните жени и 37% от запитаните мъже са признали, че никога не са правили секс сутрин. В същото време 50% от мъжете са изразили желание по-често да се занимават със "сутрешен сексуален спорт ", но едва 20% от жените за демонстрирали същото желание", се посочва в статията.

"Не всеки от нас е готов да участва в каквото и да е начинание сутрин", отбелязва авторът на публикацията. "Причините за отлагане на сутрешния секс може да са миризмата на тялото и лошия дъх, разрошените прическа и подути клепачи.

"Според 50% от изследваните жени сутрин те просто нямат настроение за секс, докато 35,6% посочват, че нямат достатъчно време сутрин. 32,9% са посочили, че нямат достатъчно енергия по това време за секс", се посочва в публикацията.

В същото време 45% от жените и 53% от мъжете са разказали, че сутрешният секс увеличава тяхната ефективност и ги прави по-продуктивни и творчески. Освен това, респондентите, които били особено доволни от връзката си, са се занимавали със сутрешен секс по-често, отколкото други, отбелязва от своя страна Stern.

Прочетена 414 пъти

Станете почитател на Класа