Дневен хороскоп 16 септември

Дневен хороскоп 16 септември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.09.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, може да се потопите в спомени за бивша любов, въпреки, че сте се разделили по взаимно съгласие. Ако изхарчите повече пари, не се притеснявайте, дали сте ги за нужни неща. Неблагоприятен ден за спорове и принципни изявления. Вечерта трябва да си починете, почетете книга и си легнете по-рано.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Доверявайте се, само на тези хора, с които се познавате повече от година. За талантите си, ще намерите достойно приложение , особено ако са забелязани от други. Ако почувствате болка в гърба, трябва да се консултирате със специалист. Основното нещо е, не си предписвайте самолечение и не се претоварвайте.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви, толкова много работа, че по-добре незабавно да се настроите положително за нея. Както започнете деня, така и ще ви върви. Засега оставете личния живот на страна, но незабавно решавайте професионалните проблеми. Вечерно пътуване по работа, ще ви донесе прилична печалба.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очакват ви материални и ежедневни проблеми. Но когато разберете, че близък приятел е в много по-лошо положение от вас, веднага ще се справите с проблемите. От страна на близките, може да има критики, така че избягвайте общуването. Ако почувствате неразположение, вземете незабавно превантивни мерки.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Прекалено ще преживявате, по повод любим човек. Разбира се, романтиката е красива, но понякога трябва да "включвате" и разума си. В бизнес сферата, се очакват не само пътувания и срещи, но и дългосрочни договори. Ще трябва да решите някои битови проблеми свързани с дома, от които много неща ще зависят.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да обърнете внимание на здравето си. Ако отдавна, не сте си правили изследвания, то е дошло време. Възможно е, някой от близките ви, да ви обвини за прекомерната ви заетост. Но във финансовата сфера всичко ще е наред - и дълговете ще бъдат върнати и доходите ще се увеличат. Вечерта е подходяща за спорт.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не харчете, а пестете енергия. В края на краищата, скоро ще ви потрябва за новата ви работа, особено ако наскоро сте били в отпуск. Късметът ще се усмихне в любовта на необвързаните, които до този момент не са вярвали, че съществуват искрени чувства. За да разрешите финансовите проблеми, ще ви е необходима помощта на специалист.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще може да свършите всичко, дори и това, за което не сте мечтали. Основното нещо е, да помислете за бъдещата си кариера или ако имате желание да потърсете нова работа. През деня, може да се сблъскате със светски проблеми, свързани с покупката на жилище или преместване в друг град. Небрежното отношение към здравето, може да доведе до усложнения.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви прекрасен ден, когато вашите планове напълно ще съвпадат с желанията на близките. Но в работата, е възможно колега да ви създаде ядове. Ако сами не решите финансовите си проблеми, никой няма да ви помогне. Вечерта е добре да пообщувате с родителите си и да се заемете с домакинските задачи.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да обърнете внимание не само на ежедневния си режим, но и на храненето. Ако сте планирали посещение на фитнес, вземете няколко приятели за компанията. Днес, колкото по-активни и общителни сте с новите си познати, толкова по-хубави ще бъдат вашите бъдещи взаимоотношения.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Започнете здравословен начин на живот, а също така си потърсете работа на непълно работно време. Не се отказвайте, ако ситуацията в личния ви живот изглежда безнадеждна. Много неща, могат да бъдат избегнати, ако промените позициите и навиците си. Ако имате време, може да отидете на плаж или да се разходите в парка. Основното е, не правете всичко на инат на другите .

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще разчитате на всеки, но само не и на себе си. Това поведение, ще се превърне в истинско наказание, както морално, така и финансово. Опитайте се да бъдете по отговорни, така ще привлечете честни партньори към вашия бизнес. Вечерта ви очаква спешно пътуване, по време на което, може да се замислите за намиране на нова и изгодна работа.

Прочетена 374 пъти

Станете почитател на Класа