Доган се сродява с футболен бос

Доган се сродява с футболен бос
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.08.2018
  • Сподели:

Ахмед Доган прие за снаха дъщерята на един от най-известните и богати футболни мениджър у нас – Николай Жейнов, научи „Ретро“. Красивата Памела, която ще дари Сокола с първороден внук през зимата, произлиза от бургаско милионерско семейство.

Нейният татко е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България. Комисионата, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист и треньор Фабио Капело, с когото вече били съдружници.
И Доган, и Жейнов чакали с нетърпение появата на бебето и напрежение на кого ще бъде кръстено между тях не съществувало.

 


Все още синът на Сокола – Демир, и бременната Памела не били организирали нито годеж, нито сватба, без които според мюсюлманските традиции в никакъв случай не можело да се мине. Младото семейство не искало да избързва, защото все още напасвали характерите си един с друг, но със сигурност щели да подпишат преди раждането. Тържеството обаче нямало да е чак толкова пищно, както навремето се ожени самият Доган, на чиято сватба на стадиона в Исперих присъстваха повече от 10 хиляди души. Най-вероятно синът му щял просто да си размени брачна халка с любимата си пред семействата и кумовете, а след време можели да направят и по-голям купон.

Памела и Демир са заедно от съвсем скоро. Близки до най-желания милионерски наследник издават, че те се влюбили преди около 3 месеца. Тя се нанесла в неговия луксозен дом почти веднага и забременяла още от първия опит. Засега бременността ѝ вървяла леко, но единственото, което я притеснявало, бил вълчият апетит и рязкото напълняване, които се появили в последните няколко седмици. Самата Памела призна, че само за един ден е качила повече от 2 килограма.

Това се дължало и на добрите кулинарни умения на нейния любим, който всеки ден ѝ приготвял домашни вкуснотии, с които я изкушавал, когато не бил в личния си офис, от който ръководи своя строителен бизнес. Въпреки че снахата на почетния председател на ДПС наскоро завършила НСА, още не била започнала да практикува като спортен мениджър и разчитала изцяло на парите на татко си и семейството на Сокола.

Прочетена 714 пъти

Станете почитател на Класа