Дара развява наедрял ханш

Дара развява наедрял ханш
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.07.2018
  • Сподели:

Тийнсензацията Дара от няколко дни отмаря на родното Черноморие в компанията на различни мъже, сред които обаче не се забелязва гаджето й – Папи Ханс. Шантавата певица се заиграва с друг, като действията й бяха запечатани в снимки, твърди Хот Арена.

 

 

Дара се навърта около заведение в Лозенец, на което колегата й от „Вирджиния рекърдс" Венци Венц е управител това лято. Всеки ден от седмицата има различно парти през деня, а музикантите се забавляват на макс. На част от фотосите, които фотографът Владо Василев Vladoff е направил, се вижда, че Дара не пропуска момент, в който да позира и да пъчи голямото си дупе пред обектива му.

 

 

Тялото на младата певица е доста наедряло напоследък и съвсем не е толкова стегнато, колкото го виждаме на добре обработените й снимки в социалните мрежи. Въпросните кадри не са редактирани и показват неприветливата реалност, а тийн идолката отказва да ги качи в личните си профили в Интернет. По дупето и бедрата на Дара се забелязва и целулит, който тя не желае да натриса в полезрението на феновете си.

 

 

Но не това е най-страшното. Момче, много наподобяващо визуално на любимия й – Папи Ханс, непрекъснато търси повод да е до нея на морето.

 

 

Той я носи на ръце във водата, като и на сушата не я оставя на мира. Все още не се е разнесъл слухът, че може би брюнетката и писателят Константин Трендафилов са се разделили, но снимките подсказват, че нещата между тях не са много стабилни.

 

 

Има и друг вариант – двойката да е широкоскроена и да не изпитва ревност, когато някой от членовете й демонстрира близост с някой друг от срещуположния пол.

Прочетена 1081 пъти

Станете почитател на Класа