Дневен хороскоп 13 юли

Дневен хороскоп 13 юли
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.07.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви успешен ден, ако сте организирани и решителни. Спокойно реагирайте на всичко, което говорят хората. Ако сте уверени в себе си, тогава няма да се случи нищо ужасно. По всякакъв възможен начин, насочвайте енергията си за добри дела, дори ако изкушенията да се промените и да се впуснете в приключения бъдат много.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес в живота ви може да има всичко - радост и възмущение, успех и неуспех. За да останете във всяка ситуация себе си, не трябва да губите надежда в доброто и е нужно да останете спокойни. В любовта са възможни ярки промени. Ако все още сте сами, може да направите интересно запознанство. Но за това, бъдете възможно по-общителни, не срамежливи.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да не допускате агресивни спорове, които могат да се случат в процеса на активна комуникация с хората. Вие сте толкова изтощени, затова почивайте повече и излизайте на чист въздух. Лятото започна, а все още не сте били на плаж? Незабавно организирайте пътуване сред природата – с барбекю и весела компания.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще постигнете ефективност в работата, ако започне още от рано сутринта. Стремителните, но обмислени стъпки в творчеството, ще ви отворят много перспективни врати. За финансовите въпроси, не е най-добрия ден, но и без пари няма да останете. Вечерта, е възможна умора, както умствена, така и физическа. От спорт, по-добре се откажете.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес са възможни, малки проблеми във финансовата сфера. По някакви необясними причини, може да не получите пари за минала работа. Натиска на един от вашите колеги, ще ви изкара от равновесие. Но, ще дадете на този човек такъв отпор, че след това дълго време, ще помни този конфликт.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ще покажете необикновена доброта и милост към човек, чиято симпатия отдавна търсите. Така че, не напразно сте се старали, ситуацията ще се развие във ваша полза. Незабравими преживявания, ще ви останат от срещата със стар приятел. В частен разговор, ще научите много ценни неща, които ще ви помогнат в работата.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Пазете здравето си, което може да е разклатено, поради физическото натоварване. Бъдете внимателни, по време на занимания със спортни и активни игри на открито. Минала работа, ще ви донесе не лоши доходи. Просто не харчете веднага всички пари, защото скоро ще ви потрябват за ваканция и дълго пътуване.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес е възможно, да срещнете случайно на улицата бивш любим. Може би, чувствата ви не са угаснали? В работата ще ви пречат тези, които са твърде мързеливи, за да свършат нещо. Със здравето, бъдете внимателни, особено ако не се чувствате добре. Вечерта е препоръчително, да си легнете по-рано и да не се претоварвате с храна.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Направете си дневен график и го разпределете до минута. Първият елемент трябва да е работата, за която небрежно сте забравили. След това обърнете внимание на финансовите въпроси. Само не очаквайте, парите сами да паднат на главата ви. Ще трябва да изплатите сами своите дългове, а също, сериозно да помислите за допълнителни доходи.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

По положителен начин, ще се променят нещата в личния ви живот. Вие сте толкова щастливи, че в лицето на партньора си, сте придобили страстен и надежден приятел. Но в работата, ще има пълна липса на разбиране. Имайте предвид, че много от колегите ви, ще са особено придирчиви към вас. Ще се опитват да ви извадят от равновесие, което ще забележи и шефът.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви, един щастлив ден. Няма да ви мързи, да свършите всичко, което сте планирали. Ако с хумор подходите към сложните ситуации в личния живот, лесно ще преодолеете всички препятствия. В любовта, необвързаните могат да очакват запознанство със симпатична особа. Вечерта е добре да се заемете със спорт или да поплувате.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не е нужно да сте мнителни или да измъчвате партньора си, за да разберете тайната на живота му. За какво ви са подобни вълнения? Отлично, ще се проведат преговори с чуждестранни партньори. Толкова уверено ще представите талантите си, че ще получите печеливш договор. От диета и почивка не се отказвайте, дори в случай на умора.

Прочетена 290 пъти

Станете почитател на Класа