Дневен хороскоп 12 юли

Дневен хороскоп 12 юли
  • Автор:  classa.bg***
  • Дата:  
    12.07.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, трябва да внимавате за грешки в работата си, защото те могат да бъдат катастрофални за вашата кариера. Бъдете не само целенасочени, но и настойчиви в делата си. Но в любовта, може да покажете слабите и нежните си страни. Освен това избраникът ви, вече е убеден в надеждността и силата на вашият дух. Малко нежност няма да навреди.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да сте отговорни, за своите успехи или неуспехи. Не обвинявайте никого и не критикувайте, особено ако не сте безгрешни. Със стресът на работното място, се борете с временни паузи, гимнастика и пълноценен обяд. Добър ден за занимания със спорт. Но изключете твърде активните и рисковани игри.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчва се, да сте по-внимателни по време на бизнес пътуване, особено ако тръгвате рано сутринта. Предварително проверете изправността на автомобила, подпишете документите и се обадете на подходящите хора. Вътрешно удовлетворение, ще почувстват тези от вас, които най-накрая са постигнали успешни резултати в работата си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не трябва да се тревожите за здравето, парите и любовта. Всичко ще бъде на ред, ако не започнете изкуствено да променяте ситуациите.Възможни са изгодни договори, които в бъдеще да донесат много пари. Вечерта чакайте приятни новини, след което може спокойно да планирате пътуване в друг град.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Възможно е разширение на бизнеса ви, ако се занимавате с него от много години. Най-накрая ще почувствате тези резултати, които толкова дълго сте чакали. По време на полети, пътувания и дори в тълпа от хора, бъдете изключително внимателни. Ресурсите и времето, ще ви стигат за всичко, но само при условие, че не забравяте да сте бдителни.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да преценяте всичко до най-малката подробност, ако не искате проблеми в личния живот. Вярвайте повече на човека, който е до вас и не слушайте съветите на приятелите. Страхотен ден за разходка сред природата. Свежият въздух ще ви зареди с енергия, която ви необходима за сложната и не лека работа.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ако е възможно, отдръпнете се от всички и останете за малко сами със себе си, така че никой да не нахлуе без разрешение в личното ви пространство. Трябва да обмисляте всичко, за да не допускате грешки. Нов проект, може да ви се струва глупав, но не споделяйте това с шефа. Нека всичко върви както трябва. Освен това, за него, може да получите добри пари.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще бъдете толкова нетърпеливи да търсите помощ отвън, че ще забравите с какво сте решили днес да се заемете. Опитайте се да спазвате техниките за безопасност, в противен случай няма да избегнете наранявания. Между другото, в правните документи също може да има недостатъци. Така че, не бързайте да подписвате без да четете.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Препоръчва се, да оцените реално способностите си, така че успешно да изпълните плановете си. Проектите само на пръв поглед изглеждат сложни, всъщност с тях би се справил и начинаещ. Домакинската работа, ще ви отнеме много време. Не отказвайте помоща на роднини, заедно ще свършите повече работа.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не е желателно да се доверявате на онези, които ви ласкаят, гледайки ви в очите. Ако това са ваши колеги, те могат да ви провалят в работата. Отношенията в колектива ще бъдат опънати, докато шефът не промени ситуацията. Ще имате перспективи да заемете достойна позиция, което ще подобри финансовата ситуация. Не се отказвайте от нови проекти.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва повече да се доверявате на интуицията си, а не на случайни мошеници, които ще се опитат да ви излъжат. Сред тях може да бъдат и такива хора, с които някога сте били приятели. Осезаеми резултати в творческите и други проекти, може да усетите към края на деня. Може да получите пари за минала работа, както и много печеливши оферти.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ако имате проблеми в работата си, помолете по-опитните от вас за помощ. Не се стеснявайте, че не знаете всичко. Предприемаческата дейност ще донесе печалба, ако предварително сте се погрижили за развитието на финансовата част. Един добър ден за тези, които са решили да сключат официален брак.

Прочетена 449 пъти

Станете почитател на Класа