Дневен хороскоп 14 юни

Дневен хороскоп 14 юни
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.06.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да преразгледате собствените си планове. Ако имате желание да коригирате нещо радикално, тогава го направете. Творческите ви намерения ще се осъществят, сякаш с магия. Докато за финансовата страна, нищо приятно не може да се каже. Уви, едва ли ще може да си върнете парите, които сте инвестирали несполучливо.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще упражните строг контрол в трудовата и финансовата сфера. В много отношения сте разочаровани, но половината от делата ще бъдат продуктивни. Добър ден за отмора сред природата, на вилата или на екскурзия в страната. В любовта, ще се нуждаете от самодисциплина и вяра, това ще направи съюза ви по-хармоничен и силен.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очакват ви творчески успехи, печалби от неочаквана страна и печеливши връзки. Ако за този месец сте планирали ваканция, то тя ще премине повече от добре. Пътуването ще бъде незабравимо и поради това, че ще отидете заедно със стари приятели. За нищо няма да съжалявате.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Може лесно да поискате увеличение на заплатата от шефа си. Дори не е нужно да обяснявате причините и да се молите, за да постигнете целите си. Във финансово отношение, ще ви е необходима строга икономия. Днес по-добре, не ходете в магазина, за да спестите натрупаните средства. Въпреки че, битовите сметки не трябва да бавите.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви незабравим ден, романтични срещи и признания. Толкова много и наведнъж, че скромно ще се усмихвате. Не пренебрегвайте почивката, в противен случай след обяд, ще се почувствате изтощени. Работете умно и отговорно! Вечерта може да се заемете със своето любимо хоби или спорт.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не трябва да отхвърляте всички мащабни събития и домакински проблеми. Ако всичко решите бързо, няма да има съмнение -че те са останали в миналото. Възможно е да ви бъде предложена нова позиция. Ако сте морално готови за този ход на съдбата, не демонстрирайте изненада и не се червете пред шефовете.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви стабилност във финансовата сфера. Приходите ще надхвърлят значително разходите, което ще ви позволи да харчите за големи и малки покупки. Любовта - взаимна и страстна, ще компенсира негативното работно настроение. Ако не слушате всички подред, сами ще успеете да решите неотложните проблеми. Основното нещо е, да не губите самоконтрол.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да се задълбочите в тези задачи, които са на първо място в дневния ви ред. Ако нещо не ви безпокои, не му обръщайте внимание. Искрено се радвайте на щастието и благоденствието на другите, това ще донесе успех и на вас. Не забравяйте, че всичко ново е добре забравено старо. Следователно, всички нововъведения са добре дошли.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви добър ден, по отношение на любовта. Отношения, които са ви изглеждали краткотрайни, ще се окажат много силни и искрени. Днес може свободно да се занимавате с всякакъв вид дейности, но битовите проблеми отложете за друг ден. Финансовото ви положение, ще се подобри до вечерта, особено ако работите в Интернет.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да бъдете честни не само с любимия, но и със себе си. Не се страхувайте да разкриете душата си, защото чувствата ви сами ще излизат навън. Вероятността от наранявания, ще се увеличи значително. По-добре се откажете от екстремни спортове, особено мотокрос и скокове. Бъдете изключително внимателни на пътя.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Обменяйте активно информация. Това ще окаже благоприятно въздействие върху личната сфера, защото пред любимия, ще се появите не само като образован човек, но и мъдър. Възможен е скъп подарък от приятел, без особена причина. Ако днес решите сложен финансов проблем, това ще имате печалба.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Енергийният ви потенциал няма да ви позволи, да се занимавате с малки и ненужни задачи. Ще работите в голям мащаб, което ще доведе до просперитет. Спокойно реагирайте на всичко, което ви казват в лицето. Днес дори в любовта, може да изглеждате равнодушни, но всъщност вие сте искрени и открити към любимия човек.

Прочетена 575 пъти

Станете почитател на Класа