Деси Цонева срещна голямата си любов

Деси Цонева срещна голямата си любов
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.06.2018
  • Сподели:

Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си приятел Явор Стефанов, с когото е щастлива от една година, но двамата упорито криеха връзката си от медиите. "Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме.

 

След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор... Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!" - признава Деси. От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина. Цонева разкрива, че синът й Янчо и майка й Мариана много харесват Явор.

 

Снимка:

 

"Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това. Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала", доверява дъщерята на Димитър Цонев. По никакъв начин не я притеснява, че любимият й е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже.

 

"Разликата ни е 19 години – колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба" - казва още щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев. А дали двамата вече не мислят за брак? "Всяко момиче мечтае за сватба, но на този етап е още рано. И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си и не бързаме", категорична е Деси.

Прочетена 609 пъти

Станете почитател на Класа