Най-страстните двойки в зодиака

Най-страстните двойки в зодиака
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.05.2018
  • Сподели:

Всеки зодиакален знак е подвластен на една от четирите стихии огън, въздух, вода или земя. И точно този фактор определя съвместимостта между зодиите. Вижте кои са двойките в зодиака, между които страстта е почти непреодолима.

 

Овен и Везни Овенът е водач, той има нужда всичко да бъде под негов контрол, включително и партньорът. Представителите от първата зодия разчитат най-вече на искреност от страна на половинката си, а също и на пълноценен сексуален живот. Добра партия за Овена са Лъвът и Скорпионът, но най-добрата е Везните. Те общуват лесно и обичат прямотата.

 

 

Телец и Дева Телецът обича спазването на традициите и семейството. Също така този знак е отдаден на романтиката, а Девата е перфектната половинка за него. Двойката Телец – Дева може да изгради изключително силен съюз. Бонус съвет: ако сте представители на зодия Телец, бягайте далеч от Стрелеца, приключенският му дух няма да ви хареса.

 

 

Близнаци и Стрелец Близнаците са онези усмихнати същества, винаги готови за купон, които всеки би искал около себе си. Само че когато става дума за любов, положението става сложно, защото се страхуват да не изгубят свободата си. Страхуват се от обвързването, заради това се нуждаят от човек, който да има чувство за хумор и интелект. Ето защо те биха били много щастливи с представител от зодия Стрелец.

 

Рак и Телец Ракът винаги търси сериозни и дълбоки взаимоотношения. За него няма нищо по-важно от семейството и в това отношение ще постигне пълно съгласие с Телеца. Връзката им ще бъде романтична, дълбока и хармонична.

 

Лъв и Овен Колкото и очарователен да е Лъвът на пръв поглед, той може да бъде трудно поносим за повечето представители от зодиака. Той е горд, а егото му, достигащо небесата, изисква постоянно внимание от страна на половинката. И колкото и да е странно на пръв поглед, единственият знак, който може да покори Лъва е Овенът. И двете зодии са подвластни на огъня, но си пасват перфектно. Те са страстни и обичат да показват любовта си. В повечето случаи връзката им е достойна за сценарий на романтичен филм.

 

Дева и Скорпион Девата е перфекционист, който държи всичко около него да е чисто и подредено. Той е предпазлив, но в същото време и много страстен. Именно поради тази причина Скорпионът ще е най-добрият избор за него. Именно тази зодия може да накара свитата Дева да излезе от черупката си и да се развихри между чаршафите.

 

 

Везни и Близнаци Представителите на зодия Везни са дипломатични и решават всеки проблем с лекота. Те не обичат да общуват с всекиго, а когато около тях няма интелигентен човек, предпочитат да останат сами. А когато срещу тях седи интересна личност, са безкрайно привлечени. Затова Близнаците са най-добрият избор за Везните. Щурите Близнаци постоянно се интересуват от околния свят и могат да изненадат Везните с любопитни факти за света. В същото време Везните неусетно ще накарат Близнаците да погледнат по-сериозно на връзката им.

 

Скорпион и Риби Скорпионът е уникален и известен със своята дълбока чувствителност, която умее да прикрива повече от добре. От този знак струи мистерия, но и в същото време не търпи предателството и изневярата. Той е изключитлено отмъстителен, когато е наранен. Скорпионът е доминантен и агресивен, ето защо най-добре на природата му ще пасне чувствителната замечтана Риба. Тези две зодии комуникират почти без думи, а страстта им е просто безгранична и непозволяваща моменти на скука.

 

Стрелец и Водолей Стрелецът е приключенец и от всичко на света най-много мрази скуката и стоенето на едно място. Той обича свободата и да открива нови неща всеки ден. Има нужда от някого, който да прилича на него и това е Водолеят.

 

Козирог и Дева Козирогът е болезнено амбициозен и отдаден на работата си. Той дава всичко от себе си, за да бъде перфектен и то не само в работата, но и в любовта. Ето защо подредената Дева е перфектната половинка за Козирога. Тя ще го подкрепя и насърчава да бъде все така безупречен.

 

Водолей и Везни Водолеят винаги търси справедливостта, също както Везните. Комбинацията помежду им би била взривоопасна и кипяща от страст. И двата знака ще показват взаимно уважение, което създава чудесна база за силна и дълга връзка.

 

Риби и Козирог Комбинацията Риби и Козирог е перфектният пример за твърдението, че противоположностите се привличат. Креативната и романтично настроена Риба вдъхновява земния Козирог да преследва мечтите и да бъде по-смел. В същото време пък той й помага да стъпи на земята и да бъде по-уравновесена.

 

Прочетена 769 пъти

Станете почитател на Класа