Дневен хороскоп 18 май

Дневен хороскоп 18 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.05.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще ви бъде трудно да се настроите на работен ритъм, още повече, че мислите ви, ще са заети още от сутринта с разрешаване на семейни проблеми. Използвайте разумен подход към всичко, което правите. Работата с компютър, ще доведе до по-добри резултати, отколкото физическия труд.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Колкото повече нова информация съберете днес, толкова по-добре това, ще е за бъдещата ви кариера. Документите проверявайте внимателно, за да се предпазите от грешки. Не започвайте романтични запознанства в социалните мрежи. Визуалната среща, може да бъде по-приятна и ефективна.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Бъдете реалистични, ако става въпрос за любовни отношения. Не търсете идеала, а приемайте човека, така както сте го видели на първа среща. Успешно ще се развиват дела, свързани със строителство, реклама, литература и изкуство. Трябва по-малко да се сърдите на тези, които искрено ви желаят доброто.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Този ден ще бъдете прекалено любезни и учтиви към хората. Тези качества, ще ви помогнат да избегнете спорове и скандали, както с колеги, така и роднини. Днес, трябва да намалите активността си, но затова пък, фитнеса и упражнения за укрепване на мускулите на ръцете и краката, ще ви се отразят добре.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

През целият ден, ще се чувствате за нещо виновни. Имайте предвид, че по този начин, ще трябва да се оправдавате от сутринта до вечерта. В работата се стремете към това, което, ще ви донесе бърза възвращаемост. Рутинните и малките дела трябва да отложите, тъй като те едва ли ще са спешни и важни.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Прислушайте се в тялото си и се погрижете за здравето си. Възможни са проблеми със сърцето, стомаха и костната система. Не са препоръчителни днес, физическите упражнения тежкото натоварване. На възникващите проблеми, трябва да гледате, колкото е възможно, по-спокойно. Всичко е временно, имайте това предвид.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Преди да критикувате някой, трябва да погледнете първо себе си отстрани. Идеални хора няма, така че имайте, по-малко претенции към приятелите си. Възможно е внезапно бизнес пътуване, от което ще зависят професионалните ви дела. Днес също са възможни, непредвидени обстоятелства, свързани с преместването на роднини.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Колкото и стриктно да се отнасяте към натрупаният си капитал, днес ще трябва да разхлабите кесията. Разходите ще бъдат свързани с дома, децата, ремонт на автомобил или роднини. Възможен е и спешен медицински преглед, който също ще глътне много пари. Вечерта, се разходете на чист въздух.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може да попаднете в неприятна история, както и драматично да промените мнението си за любимия човек. Но, имайте предвид, че всяка дребна кавга може да доведе до раздяла. Вниманието в дома и на пътя, днес трябва да ви бъде приоритет. Ако ви провокират към финансови авантюри, не трябва да се подавате.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес не мълчете, а ясно и открито споделете своите мисли с другите. От вашата активност в този ден, ще зависят много неща - кариера, репутация и дори размера на парите в портфейла ви. Бъдете внимателни при самолечение! Дори ако имате обикновена настинка, е необходимо да отидете на лекар.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Личния живот и отношенията с партньора, ще бъдат важни днес. Дори, ще ви е трудно да работите спокойно, което е разбираемо. Намерете компромис и се научете да отстъпвате един на друг. Ако не може да намерите изход от ситуацията, може да поискате съвет от по-мъдър и опитен роднина.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес е добре, да подадете ръка на нуждаещите се или да дарите пари за благотворителност. Новите бизнес въпроси, няма да доведат до желания резултат. Денят е добър за релакс сред природата, в кръг от близки приятели и с любимото хоби. Една активна кореспонденция по интернет, ще ви помогне да облекчите вътрешно си напрежение.

Прочетена 747 пъти

Станете почитател на Класа