Разкрития за детството на Уитни Хюстън!

Разкрития за детството на Уитни Хюстън!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.05.2018
  • Сподели:

Американската изпълнителка Уитни Хюстън се оказа жертва на сексуално насилие. Това се разказва в документалната лента „Уитни", чиято премиера бе на кинофестивала в Кан. Филмът на шотландския режисьор Кевин Макдоналд разказва за живота на тъмнокожата певица, която почина през 2012 година.

 

Режисьорът е интервюирал роднините на Хюстън, които разказват, че братовчедка на певицата Ди Ди Уоруик се е изгаврила с нея, когато е била малка. Братът на Уитни Хюстън Гари Гарланд-Хюстън също казва, че жена от семейството му е посягала, когато е бил на възраст от седем до девет години. Ди Ди Уоруик е сестра на Дион Уоруик.

 

Тя е 18 години по-възрастна от Уитни. Умира през 2008 г. Ди Ди Уоруик е племенничка на Сиси Хюстън, майката на Уитни Хюстън. Сестрите Уоруик са пеели понякога в госпел хора на Сиси Хюстън. Според създателите на филма "Уитни", инцидентите са ставали, когато Сиси Хюстън е била на турне. Известно е , че Уитни Хюстън много е държала дъщеря й Боби Кристина Барун да пътува с нея, когато ходела на турнета.

Прочетена 739 пъти

Станете почитател на Класа