Спипаха Черната Златка визмама

Спипаха Черната Златка визмама
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2018
  • Сподели:

Снимките на Черната Златка, които достигат до феновете й в социалните мрежи, са всъщност доста добре обработени с Фотошоп, пише hotarena.net. Истината лъсна миналата седмица, когато Злати Димитрова бе един от участниците в кулинарното шоу „Черешката на тортата".

 

 

Няколко стоп кадъра показват, че онова стегнато тяло на плеймейтката, което ни показва в Интернет, всъщност е една илюзия. Всъщност се оказа, че кожата й е поотпусната, особено в коремната област.

 

 

Брюнетката се показва в мрежата така, както й се иска на нея да изглежда.  Естествено допускаме, че когато е заснета седмицата от кулинарното шоу, в която Златка е гост, тя не се е намирала все още в топ форма и общо взето предаването е заснето отдавна.

 

 

Другата предполагаема причина за набъбналия й корем, който е в разрез с коремната преса, с която Димитрова се фука от месеци в Интернет, е храненето.

 

Всички добре знаем, че в „Черешката на тортата" през цялата звездна седмица много се хапва и е трудно стомахът да не увеличи многократно обема си.

 

 

Защо, обаче, никоя звездна дама не публикува фотоси, когато коремът й се е подул от ядене?

Прочетена 545 пъти

Станете почитател на Класа