Дневен хороскоп 12 февруари

Дневен хороскоп 12 февруари
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.02.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Kомуникирайте повече с тези, на които бихте искали да направите отлично впечатление. Това могат да бъдат не само колеги или приятели, но и ваши почитатели. Днес мнозина ще ви вярват и ще бъдат убедени във вашата непоклатима честност. Романтично увлечение очаква тези, който не са обвързани в брак. Може би, ще решите да създадете семейство?

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Нещата в любовта, ще се развиват с бързината на вятъра. Дори ще се страхувате, докъде може да стигне всичко това? Покажете най-добрите си качества на избраника, така че да не се разочарова от нищо. Благодарение на интуицията си, ще може успешно да решите финансовите проблеми. Най-накрая ще получите това, за което сте работили дълго време.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очакват ви много приятни, ярки и светли събития. Само самите вие, трябва да гледате на света по-позитивно, а не да се гневите за всяка дреболия. Стремително ще се изкачат в кариерата тези, които не остават без работа. Ако поемете малък риск, успешно може да инвестирате в нов проект. Повече вярвайте на себе си, а не на онези, които ви обещават нещо.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще получите финансови приходи, приятни изненади и ярки впечатления в любовта. Всичко това, ще се превърне в красив калейдоскоп от чувства и емоции. Загуби са възможни, само за тези, които са прекалено безразсъдни и непоследователни в действията си. Вечерта, ще давате съвети на всеки, който иска да уреди личния си живот.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви дългоочаквано пътуване, което ще донесе само радостни емоции. Чакахте толкова дълго тази почивка, че ще летите от щастие, докато събирате куфарите. В областта на финансите, спестяването ще е приоритет, но не и до степен, да не купувате това, от което се нуждаете. Необвързаните имат шанс, да се влюбят и да завържат нов роман.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви важен, но приятен ден. Ще успеете да избягате от изпитанията на съдбата, които жестоко висят над вас. С чувство за хумор, гледайте на всичко, спрете да се самообвинявате и измъчвате от съмнения. Интересна културна програма ви очаква вечерта, така че не мислете да се отказвате.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Предстои ви един натоварен ден, когато дори и за обедна почивка, няма да имате време. Въпреки че, точно за такъв ритъм на живот, сте мечтали. Особено, ако той разгръща пред вас много перспективи за кариера. Основното нещо е, не се конфронтирайте с другите, не натрапвайте мнението си и бъдете по-инициативни. В любовта не плувайте по течението.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще имате нужда да осъзнаете всичко, което се случва наоколо. Анализирайте всяка своя стъпка и действие, за да излезете от трудните ситуации от победител. Романтична среща, ви очаква на път, след което ще искате да промените личния си живот. Във финансовата сфера, засега е тихо, но има вероятност да ви върнат стари дългове.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Заемете се с организационни въпроси, укрепване на авторитета и решаване на битови проблеми. Ако трябва да подписвате важни документи, внимателно проверете всичко. В личния си живот, не пречи да установите ред, в противен случай, ще настане постоянна бъркотия. Възможни са проблеми с нервите и простуди.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще ви измъчват неприятни спомени за човек, с когото неотдавна се сте се скарали. Ако се освободите от всички ненужни мисли, скоро ще намерите решение на този проблем. В работата всичко ще е изключително ясно, но с един от колегите ще трябва да поспорите на глас. Основното е, да не преминете на лична основа.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не ви очаква прекрасен ден, тъй като, ще имате много работа. Имайте предвид, че няма да се отдалечите от задачите си, дори и по време на обедната почивка. Но ще може да докажете професионализма си и да очертаете перспективите за бъдещето. В областта на финансите, ще трябва да измислите такъв ход, че повече да получавате и по-малко да харчите.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще трябва непрекъснато да комуникирате с хората, както и да давате мъдри съвети на всички. Другите, ще разчитат на вас, ще ви вярват и най-важното, ще ви гледат с уважение. В семейния кръг, също ще трябва да действате като "учител". Много от вашите препоръки, ще бъдат от значение, особено за децата. Вечерта е идеална за срещи.

Прочетена 470 пъти