Тийнейджърка избяга от "стая на мъченията"!

Тийнейджърка избяга от "стая на мъченията"!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.01.2018
  • Сподели:

16-годишна тийнейджърка избяга от "стая с мъчения", където 4-ма са я изнасилили брутално и са се гаврили с нея с мачете и горящи цигари. Повдигнати са обвинения срещу мъжете, които са затворили момичето в мазето, пише Дейли Мейл. Полицията твърди, че момичето е било с обръсната глава и е имала по себе си следи от мачете и изгорено от цигари. Тя е била заключена като заложник в мазе, което наричали "стаята с мъченията" в Аубърн, Масачузец. Заложничеството й започнало на 27 декември.

 

 

Кристал Луго (23 год.) и Кристофър Луго (19 год.), гаджето на момичето Ариел Торес - Абее (22) и Юлни Ортиз (19) са с повдигнати обвинения срещу зверството, което са извършили. Кристофър е обвинен и в изнасилване на момичето. Полицията съобщава, че жертвата е била набелязана, след като става ясно, че тя се е отговорна за обиск в дома по-рано този ден, когато двама мъже са се втурнали да търсят марихуана. Те отказали да я пуснат да излезе от къщата и я вързали за стол.

 

Жертвата споделя, че е похитителите са притискали мачете в гърлото й и са гасели цигарите си в нея. След обръснали главата й и сложили косата в коледен плик. Надрусали я с марихуана и ксанакс, след което са я изнасилили.

Прочетена 407 пъти