Дневен хороскоп 13 януари

Дневен хороскоп 13 януари
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.01.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да хармонизирате способностите си с желанията, за да не попаднете в капана на собствените си илюзии. Не харчете твърде много, за да укрепите финансовото си положение. Спестявайки натрупаните средства, ще може да си купите това което желаете. Колективната работа днес, ще бъде много по-ефективна.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Възможно е днес, да сте в мрачно настроение, което ще доведе до серия от непредсказуеми и трудни ситуации. Животът не стои на едно място, така че не се опитвайте да спрете потока от информация и чувства. Един добър ден за пътуване по лични въпроси, общуване с нови хора и благородни дела. Вечерта, ще научите нещо важно за роднина.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да излезете отвъд рамките на убежденията, до които сте се придържали преди това. Ако не искате да нарушите идилията в личната сфера, тогава бъдете емоционално сдържани. Има шанс да увеличите доходите си, благодарение на допълнителна работа. Вечерта, може да бъдете поканени на среща от човек, който отдавна търси благоволението ви.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви изпълнение на планираните планове, както и финансовото благосъстояние. Внимателно работете с електричество и режещи предмети, в противен случай са възможни сериозни наранявания. Пестете силите и вътрешните си резерви за големи постижения. От развлеченията е по-добре да се въздържате, за да не си развалите настроението.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви не само печалба от основната ви работа, но и полезни предложения за социални събития. С конкурентите се дръжте достойно и любезно и ги държите по-близо до себе си. Тактическия подход към ежедневните въпроси, ще ви помогне да постигнете това, което преди това сте отлагали или е изглеждало безполезно.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Изключете физическото натоварване, засилете имунитета си и се занимавайте с духовни практики. Ако не искате да стигнете до нервен срив, тогава спокойно реагирайте на всичко, което се случва на работното място. Подходящ ден за почистване на дома, комуникация с деца и домашни любимци. Може да организирате и пътуване сред природата.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не трябва предварително да мислите, за последиците в любовните дела. Ако сърцето ви каже, че сте на прав път, слушайте го. Може да промените имиджа си, да посетите козметичен салон и да актуализирате гардероба си. Всичко ново, ще ви донесе много приятни емоции. Дори малките удоволствия, ще ви направят щастливи.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви укрепване на авторитета сред колегите, мащабни проекти и печалби. Денят, ще благоприятен от всички страни, ако не започнете да планирате нещата. Емоционалните изблици в любовта, ще позволят да откриете в себе си това, което се крие в дълбините на душата ви. Като отпуснете емоциите си, отново ще докажете на партньора си колко много го обичате.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви, много интересна и обещаваща работа, така че не бива да се разсейвате от дреболии. Финансовите загуби, ще са незначителни, поради което може да си купите нещо желано и полезно. Работейки в екип, ще докажете своите умения, ще координирате действията си с другите и ще планирате нови проекти за бъдещето.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Работете върху грешките, които ви пречат да предприемете решителни действия. Ако вземете предвид всичките недостатъци и се фокусирате върху нюансите, може да балансирате вашите дела и личната сфера. Възможно е, да получите награда за минала работа. Не бъдете скромни в желанията, ако въпросът касае покупките.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще трябва да управлявате не само собствените си дела, но и тези на близки роднини. Въпреки, че за вас това не е тежко бреме, а приятни мигове. Задълбочавайки се във вашия вътрешен свят, ще откриете много интересни възможности. Особено в творчеството. В семейния живот, отново ще се убедите, колко много ви ценят и уважават, съпруга и децата.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчително е, да бъдете по-близо до тези, с които работите в един екип. Не мислете, че някой се опитва да ви "подхлъзне", защото това е плод на вашата фантазия. Импулсивните действия в любовта, ще ви направят още по-уязвими. Имайте предвид, че всеки намек за обида от ваша страна, ще бъде възприеман като желание за бягство.

Прочетена 420 пъти