Дневен хороскоп 11 януари

Дневен хороскоп 11 януари
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.01.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще бъдете обсебени от кариерата си, като никога преди. Уморени сте, да се задоволявате с малки роли и искате да заемате по-висока позиция. Е, това ще изисква не само естествена амбиция, но и богат опит. От масови събития и тържества, по-добре се откажете, така че да не се уморите морално.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчва се, повече да се занимавате с умствена дейност, отколкото да мислите за бъдещите перспективи. Много от проектите ви, ще донесат приходи и ще помогнат да се измъкнете от тези, които ви пречат да се движите напред. Възможни са бизнес пътувания в чужбина, покупка на ценни книжа и подписване на договори. Вечерта се посветете на семейните и битови проблеми.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да се справите с заемите, да платите дълговете и да планирате текущия месец. Проявете уменията си в неща, които познавате. Не е необходимо да правите нови запознанства, само ще се разсеете от важните проекти. Внимателно изяснявайте отношенията, с любимия човек.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви успех на на работното място, което значително ще ви тласне напред. Основното нещо е, да не бъдете твърде строги спрямо себе си и другите около вас. При комуникация с роднини, са възможни неприятности, затова бъде мълчаливи и задържани. Този ден е благоприятен за открития, реализации и изследвания, които ще ви даде самочувствие.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да подготвите всичко, за изпълнението на глобалните си проекти. Нека, сега всичко да узрее в мислите ви, докато намерите възможност за изпълнение на плановете си. Един добър ден за започване на лечение и закаляване на организма. Не стойте много време на студено, това може да се отрази на гърба и ставите или да се разболеете.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Препоръчително е, да покажете практичност, за да завършите успешно всички започнати дела. Финансовата сфера, ще се развива по-благоприятно от личната. Не се страхувайте да отворите сърцето си към някой, когото наистина обичате. Дори ако хората около вас, са против вашите действия и думи. Семейните, може да посветят вечерта на децата и домашни проблеми.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще се нуждаете от морална подкрепа от близките хора. Дори ако сте на път, не забравяйте да се обадите и да се консултирате с близките си. Сватби и празнични събития, по-добре отложете за друго време. Ще трябва трезво и реално да оцените всичко, което се случва в личния ви живот.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви дълъг път, който сте планирали още в началото на месеца. Не се договаряйте с важни хора, ако усетите напрежение и дисбаланс. Към вашето мнение, ще се прислушват дори и опитните колеги, въпреки че някои от тях мечтаят да напуснете.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ще имате свое мнение за всичко, което ви казват. Това не е лоша позиция, но е твърде рисковано. Може да се скарате с хора, от които пряко зависи вашата кариера. Изчистете задълженията си, не взимайте кредит и забравете за "лесната" печалба. Неподходящите стъпки в любовта, ще ви поставят пред отговорен избор.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчва се, да намерите радост дори и в малки неща, ако не искате да сте с развалено настроение, още от сутринта. Отложете големите проекти и пестете енергия. Сериозен разговор очаква някой от вас, с някой от вашите роднини, което ще доведе до драматични промени в живота. Може да разкриете творческия си потенциал, като се занимавате с любимото си хоби.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква се, увеличение на активността ви в работата и личната сфера. Ако спрете да се самообвинявате за всичко, което сте направили, тогава ще спечелите. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, по-добре посетете лекар. Възможен е напредък социалната сфера, което за дълго, ще укрепи авторитета ви в обществото.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не очаквайте лек и слънчев ден, днес, ще трябва да се сражавате за всичко сами. Не се обезсърчавайте, ако нещо не се получи, защото животът е богат на такива изненади. Затова във финансите, всичко ще бъде добре и до вечерта ще получите награда за извършената работа. Един добър ден за спорт и борба с лошите навици.

Прочетена 803 пъти