Гущеров прекали - СНИМКА го излови как бара разголената Светлана по...

Гущеров прекали - СНИМКА го излови как бара разголената Светлана по...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.01.2018
  • Сподели:

Христиан Гущеров от доста време насам не крие новата жена в живота си, а именно русото изкушение Светлана Василева. Красавицата също не се свени да говори за новата си голяма любов, както сама доказа в Къщата на "Биг Брадър Most Wanted". Двамата едновременно сложиха в профилите си снимка, на която са един до друг. Те изглеждат страшно влюбени и много щастливи. Под кадъра Гущеров е написал кратичко, но ясно:

 

 

"Моята любов". Василева обаче е била доста по-изчерпателна описвайки фотоса, използвайки красива сентенция: "Когато обичаш и си обичан, не се нуждаеш от нищо друго. Когато не обичаш или не те обичат, не е от особено значение какво друго имаш." Впечатление на кадъра обаче прави друго, а именно къде точно е разположена лявата ръка на Гущеров.

 

 

Тя е поставена на задните части на Светлана, а двамата явно хич не се притесняват да изразяват желанията и любовта си дори из социалните мрежи. Всички им желаят много щастие и любов, а по-близките до Светлана се надяват красавицата да съхрани максимално дълго любовта си с половинката.

Прочетена 405 пъти