5 грешни мъжки илюзии за жените

5 грешни мъжки илюзии за жените
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.01.2018
  • Сподели:

Сред голяма част от представителите на силния пол все още съществуват някои абсолютно грешни представи за жените. Вижте 5 грешни мъжки илюзии за жените:

 

Косми по тялото

Повечето мъже вярват, че жените нямат окосмяване по тялото, тъй като те имат гладко епилирани крака и ръце. Разбира се, някои жени са късметлийки и имат много слабо окосмяване по тялото. Но повечето имат достатъчно косми и се налага да се епилират.

 

Сутиени

Някои представители на силния пол наистина вярват, че единствената причина жените да носят сутиен е да съблазняват мъжете. Разбира се, това не е вярно. При повечето жени сутиенът е необходимост.

 

Големи гърди

Голяма част от мъжете вярват, че всички жени искат да имат големи гърди. Но по света има много жени с пищни гърди, които биха искали гърдите им да са с доста по-малък размер. Това е така, защото големият бюст ограничава стила им и изборът на дрехи, а и причинява болки в гърба.

Кърма

Все още има мъже, които вярват, че в женските гърди има кърма през целия живот на жената. Млечните жлези на жената започват да образуват кърма едва през късния стадии на бременността.

 

Женските гърди са напълно еднакви

Повечето мъже си мислят, че двете гърди на жената са напълно еднакви по размер и форма. Обикновено гърдите не са напълно еднакви, както при всяка част от тялото ни, така и при тях няма пълна симетрия. Напълно нормално гърдите на жената да са леко различни по размер и форма.

Прочетена 373 пъти