Мормонка и майка на две деца разкри как се е превърнала в компаньонка и порнозвезда (СНИМКИ 18+)

Мормонка и майка на две деца разкри как се е превърнала в компаньонка и порнозвезда (СНИМКИ 18+)
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.11.2017
  • Сподели:

Преди 6 години, родената в Нова Зеландия Обри Блек работела като фотограф и графичен дизайнер заедно със своята дъщеря, когато по време на една фотосесия на компаньонки в нея се появило желание за драстична промяна в кариерата, съобщава News.com.au.

 

42-годишната Обри разказва пред изданието, че една от нейните съседки, която също работела като компаньонка, е повлияла в голяма степен на решението й като й разказала за естеството на работата и колко много се печели.

 

След това новозеландката се посъветвала и с тогавашния си приятел и станала компаньонка, като според думите й, след два месеца телефонът й звънял непрекъснато.

 

 

Обри Блек разказва, че приходът й от новата работа е около $850 хил. на година. Много скоро след като станала компаньонка, тя започнала да участва и в порнографски филми.

 

 

Според Одри Блек най-трудното в цялата ситуация е било да обясни решението си на своите деца. "Казах на десетгодишния си син, че се срещам с различни мъже заради парите. Той е много млад и не можех да му кажа "Хей, аз се ч***м за пари", заявява тя.

 

"Дъщеря ми никак не беше щастлива да научи какво работя понастоящем, но тя вече е голяма..."

 

 

Допълнителна трудност пред Одри Блек във впускането в новата й дейност е била и нейната 30-годишна стриктна връзка с мормонската вяра.

 

"Аз бях отгледана от родителите си в тази религия и я практикувах страшно много време като дори и децата ми бяха въведени в мормонството", казва Одри.

 

 

Тя завършва като казва пред изданието, че независимо от мнението на околните относно новата й работа, най-важни са били думите на майка й, когато е научила. 80-годишната жена й е казала, че най-важно в този живот е колко добро е сърцето ти и каква е душата ти.

 

 

 

 

Прочетена 642 пъти