Дневен хороскоп 14 ноември

Дневен хороскоп 14 ноември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.11.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ако се почувствате настинали, днес трябва да бъдете особено внимателни към вашето здраве. Дори ако на улицата е много по-топло, не трябва все още да сваляте топлото яке. От големи покупки, пътувания и подписване на договори, днес по добре се откажете.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не трябва да започвате общ бизнес с близък приятел. В противен случай, връзката ви ще се влоши и на преден план, ще остане само финансовия интерес. Възможен е провал на големи събития и сделки, но не трябва да се разстройвате. Всичко с времето си – това трябва да научат тези, които бързо се стремят към изпълнение на желанията.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не пренебрегвайте, дори и незначителната информация. Тъй като рискувате да попаднете в непредвидени ситуации и да пропуснете същественото по време на работа. В любовта, ще имате успех, ако не стоите вкъщи и копнеете за бивш приятел. Вечерта, ще имате възможност да се запознаете с очарователен човек във всеки смисъл.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес е добре да се въздържате от пътувания на дълги разстояния, алкохол и прекалено шумни компании. Прекарайте времето си в самота или в кръга на най-близките си хора. Не влизайте в спор с хора, които са по-възрастни и по-опитни от вас. Редица предизвикателства в личния ви живот, ще се решат без активното ви участие.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Искрено, ще се радвате на всички приятни малки неща, които ще имат положително въздействие върху вас. По-малко слушайте съветите на другите и действайте интуитивно. Особено, когато става въпрос за личните ви интереси и вашия любим. Денят обещава впечатляваща печалба и изгодна оферта за сътрудничество с чужбина.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Много от събитията през деня, , ще зависят не само от действията ви, но също така и от вътрешното ви настроение. Мислете позитивно, за да реализирате плановете си, във финансовата област и работата. Успехът ще се развиват, личните и бизнес дела. Вечерта, ще получите добри новини от приятел.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Денят не е добър за дълго пътуване, особено ако обстоятелствата са срещу това събитие. Може да имате проблеми с учение и обучение, така че е най-добре да не градите планове в тези области. Необходимо е също, да платите всичките си данъци и дълговете. Тогава финансова ви ситуация, ще се стабилизира веднага.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще и е трудно да контролирате емоционалното си състояние, което може да предизвика множество спорове и конфликти. Бъдете особено внимателни в работата и общуването с колеги. Прекомерната прямота, може да доведе до неразрешими ситуации. Обърнете внимание на здравето си.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не се препоръчва да работите до изнемогване, в противен случай това, ще подкопаене не само здравето ви, но и ще развали отношенията с близките ви. Вие и така, много време прекарвате на работа, така че дайте на организма си почивка, а на близките си възможност да общуват с вас. Погрижете се също за здравето си, както и ограничете консумацията на мазни и солени храни.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Мислите ви, ще се "въртят" около миналото и неприятни събития. Имайте предвид, че вече е невъзможно да промените нищо, така че не си губете времето в самосъжаление. Денят е подходящ за творчество и развитие на оригиналните ви идеи. Сутринта започнете с упражнения, а вечерта завършете с релакс.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, може не само успешно да почистите дома си от ненужни вещи, но и тялото си от токсини. Обърнете внимание на здравето си, храненето и нервната система. Денят ви обещава, чести пътувания по бизнес и работа с важни документи. Ако домашните проблеми, прекалено много ви дразнят, отложете решението им, за по късно.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще почувствате напрежение във всички сфери на живота. Бъдете особено внимателни на пътя, пазете се от извънредни ситуации и контузии. Не трябва да приемате непознати лекарства и алкохол. Възможни са усложнения, свързани с хронични заболявания.

Прочетена 577 пъти