Тя бе подигравана през цялото си детство но...

Тя бе подигравана през цялото си детство но...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.11.2017
  • Сподели:

21-годишната Дрю Прест от град Рино в американския щат Невада е родена с Reno, Nevada, е родена с ахондроплазия (генетично заболяване свързано с нарушение в растежа на костната тъкан и се характеризира с непропорционална форма на тялото). До 15-годишна възраст тя редовно чувала обидите и подигравките по свой адрес заради ниския си ръст, но това не й попречило да замине и да осъществи мечтата си.

 

В родния й град й било трудно да открие не само приятели, които биха я възприели, такава, каквато е, но и дрехи, които ще подхождат на 102-сантиметровия й ръст. Преди няколко години тя решила да се премести в Лос Анджелис, където започнала да изучава моден маркетинг и успоредно с това станала модел.

 

 

"Аз съм първата в нашето семейство, родена с проблем на растежа, но моите роднини винаги са ме подкрепяли. За жалост, сред съучениците ми се чувствах като отхвърлена.... Реших да се преместя в голям град и да мога да се наслаждавам на живота", заявява Дрю.

 

 

Както девойката признава пред The Sun, заниманията на модел са повишили самочувствието й и са я направили по-силна - тя обича да позира пред камерата и по време на снимките се чувства спокойна. Също така, според нея, както високите момичета, така и ниските могат да бъдат секси.

 

 

"Искам да има място за всички момичета на подиума. И няма значение какъв е ръстът им и дали за придвижването си използват патерици или инвалидна количка.... Те са достойни да получат внимание. Искам хората да се чувстват толкова свободни в живота, колкото мен", завършва Дрю.

 

 

 

 

Прочетена 465 пъти