Дневен хороскоп 13 ноември

Дневен хороскоп 13 ноември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.11.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

От сутринта до вечерта, ще се мъчите със съмнения за новия си любим. Трябва да хвърлите всичките си сили и енергия в творчески проекти. Занимавайки се с работа, ще се разсеете и избавите от ненужните мъки и съмнения, терзаещи мисълта и душата ви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес сами си определете приоритетите и това, което може да отложите за по-късно. Ако се разкъсвате между работата, семейството и приятелите си, това ще доведе до нулев резултат. Вечерта може да се срещнете с влиятелен човек, с който да планирате общ бизнес и дори да начертаете бизнес план.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще ви бъде трудно да се настроите върху новата и дългосрочна работа. Но с шефа си, няма да може да спорите, така че трябва да поемете отговорност за по-голяма част от проектите. Денят е добър за духовно и физическо прочистване. Може да почетете духовна литература, да медитирате или да се сдобрите с някой с когото, сте се скарали.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, деня ще се върти около вашите желания. Възможно е, пристигането на роднини извън града, както и спешно бизнес пътуване. Разпределете деня си на няколко части и определете приоритетите си. Любовна история, която сте започнали в началото на есента, ще донесе много неприятности.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще имате чудесна възможност, да получите престижна работа. Докато в личния живот, е възможно лъжа и предателство. Отново ще се убедите, че не всичко зависи от чувствата, но и материалната страна на живота, може да повлияе на отношенията.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви един наистина есенен и топъл ден. Интересна среща може да премине много добре и да внесе романтично настроение, което лесно да се влее в творческата ви работа. Обръщение към по-висша инстанция, уви, ще остане без отговор. Приоритет трябва да ви бъде собственото здраве и укрепване на имунната система.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Дори и най-сериозните проблеми в живота, може да изглеждат незначителни и решими днес. Основното нещо е, не приемайте ненужни съвети, както и провокации за авантюри. Следете за портмонето си, ако отидете на пазар. Вечерта, може да получите писмо с предложение за работа в интернет.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се препоръчва прекалено силно да се възгордявате Ако се изтъквате с вашите постижения и успехи, ще загубите най-важното – доброто разположение на приятелите и колегите си. Ако ви поискат финансова помощ, не е необходимо да отказвате. Здравето ви не е на необходимото ниво, преждевременно да сваляте топлото яке.

10.jpg

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес ще имате много възможности да докажете познанията си в професията. Може бързо и успешно да решите финансовите проблеми, да подкрепите семейството и да установите добри отношения с перспективни хора. Вечерта, е добре да се разтоварите от ежедневните грижи и да се погрижите за физическото си здраве.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще искате вечерта по-бързо да дойде и най-накрая да се срещнете с любимия човек. Доста от делата в работата ви, ще останат незавършени и нерешени. Не трябва така лекомислено, да изпълнявате своите задължения. Дори ако сте лудо влюбени, срочната работа, не трябва да бъде пренебрегвана, както и финансовите проблеми.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще свършите работа, която ще ви донесе, не само приходи, но и морално удовлетворение. През деня ще се сблъскате с малки проблеми в областта на финансите. Изплащането на заплата, може да се забави, което ще приемете като катастрофа. Поговорете с близките си хора и децата, за да се отпуснете и разсеете от проблемите.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви, натоварен ден, нови срещи и емоционални изблици. Не се опитвайте да прехвърляте на другите грижите и безпокойствата си. Особено ако резултатът зависи изцяло от вас. Може да научите тайна, свързана с любимия човек. Ще ви бъде трудно да се сдържите, но ще е необходимо, ако не искате да прекъснете отношенията.

Прочетена 632 пъти