Студентки се щракнаха голи в името на....

Студентки се щракнаха голи в името на....
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.11.2017
  • Сподели:

Студентките в Кралската школа за ветеринарни изследвания пуснаха благотворителен календар в помощ на единбургската организация "Всички за лапите", която предлага безплатна помощ на бедни семейства и техните любимци. Студентки от ветеринарна школа се снимаха голи сред животни и заедно с тях. В обектива попаднаха както кучета и котки, така и едър рогат добитък.

 

 

 

 

Календарът е част от проект за подкрепа на единбургската организация All4Paws,която предлага безплатна помощ и съвети за домашни животни и на бездомни животни.

 

 

 

 

All 4 Paws предоставя цяла редица важни ветеринарни услуги за домашни любимци и бездомни животни, като общи прегледи на здравето, лечение от бълхи, кърлежи и глисти, а също и микрочипиране и ваксинация.

 

 

 

All 4 Paws също предоставя основни принадлежности на питомците, включително зимни палта, нашийници, поводи, играчки, храна и намордници.

 

 

 

 

Снимките са направени на едни от най-живописните места в Шотландия, където храбрите ветеринарки се сблъскаха със студентите ветрове на планинската местност, но въпреки това успяха да направят идеални снимки.

 

 

"Тези ветеринари възнамеряват да съберат средства за All 4 Paws — благотворителна организации. Инициативата е на студентите, които се стремят да осигурят безплатна и ефективна ветеринарна помощ за животните", казва говорителят на организацията.

Прочетена 639 пъти