Дневен хороскоп 13 октомври

Дневен хороскоп 13 октомври
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    13.10.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Добър ден за тези, който се отправят на бизнес пътуване. Не само, ще решите професионалните проблеми, но и ще изградите силна кариера. В любовта, трябва да избягвате илюзиите, в противен случай разочарованието ще бъде мъчително. Не се страхувайте да напомните на приятел, за финансов дълг към вас.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Бъдете внимателни при общуване с непознати хора на улицата, в транспорта и супермаркета. Освен това, не взимайте заем от банка, ако смятате, че не може да го върнете бързо. По-добре се обърнете към роднини за подкрепа - те няма да откажат. Ако приятел ви предложи сътрудничество, по-добре не се съгласявайте веднага.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес трябва да избягвате на кавги и конфликти. Особено, ако причината за несъгласието, не си заслужава буйните емоции. Не поставяйте вашите желания, по-високо от стремежите на другите хора. В противен случай, сами ще попаднете в същата ситуация в близко бъдеще. За финансови инвестиции, трябва да съберете по-голяма сума.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Внедрете оригиналните си идеи в нови проекти. Така към края на месеца, може да разчитате не само на похвала, но и на бонус от вашите началници. Критичността от страна на избраника ви, може да стане последната "капка" и да доведе до кавга. Внимавайте също за здравето си, трябва да се отървете от вредните навици и да се храните повече с природни продукти.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Възможно е разочарование в любовта. Макар че, вие отдавна сте чувствали, че това не е вашият човек. Съсредоточете се върху работата и новите проекти, така ще може да избегнете тъжните мисли. Ако нервното напрежение стане твърде силно, тогава може да се обърнете към психолог. Основното нещо е, да не се настройвате негативно.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

По всякакъв начин, върнете своята независимост, особено ако на нея претендира користен човек. И без това, сте направили много грешки и безразсъдни постъпки. В любовта, ще имате късмет, ако по-често се оглеждате настрани, отколкото потъвате в мислите си. Следете за здравето си и по-често мерете кръвното налягане.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще искате да почивате, а не да работите. Е, желанието ви, е съвсем нормално, особено ако сте в почивка. Но не е нужно да бъдете мързеливи, все пак трябва да плащате задълженията си. Ако роднина ви помоли за помощ, не отказвайте. В края на краищата, скоро и вие, ще се нуждае от помощта на близките и не само материална.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се подавайте на онези, които ви съблазняват към приключения. Ако сте прекалено лекомислени и податливи, всички ще ви използват. Към постъпките си, се отнасяйте сериозно и ги анализирайте. Вечерта, ще бъдете поканени на гости, което ще ви добави настроение и енергия.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Най-накрая, ще се убедите, че сте взели правилно решение за работата си. Вие отдавна искате да намерите нещо подходящо и по-близо до дома. Намалете активността, иначе сериозно ще навредите на здравето си. В любовта, трябва да се проявите като благороден рицар, а не като паж. Тогава, ще имате шанс за силна и искрена връзка.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да взимате решенията си решително и разумно. В противен случай, много ситуации няма да се развият във ваша полза. С конкуренцията в работата ще се справите, но в личния живот, ще се сблъскате с неприятел лице в лице. Поддържайте вътрешно спокойствие и невъзмутимост, тогава ще завладеете това, което наистина ви е скъпо.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Добре е да избягвате смели решения и изявления. Дори ако искате да докажете своята компетентност и да покажете таланта си. Благоприятният ден за постъпване в образователно заведение и по-нататъшно обучение. Семейните, трябва да обърнат повече внимание на проблемите в дома и образованието на децата.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Намалете активността си, особено ако работите цяла седмица без сън и почивка. В противен случай, ще се разболеете . В личния си живот, също не трябва да бъдете твърде амбициозни. Ако някой ви обича, тогава той сам, ще прояви интерес и симпатия. Вечерта е по-добре да отмените пътуване на далече.

Прочетена 492 пъти