Ослепителна фитнес блогъркаСНИМКИ (18+)

Ослепителна фитнес блогъркаСНИМКИ (18+)
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    13.10.2017
  • Сподели:

Социалните медии са чудесно място, където да споделим преживяванията си. Какво правим, какво ядем, какво обичаме или дори да пускаме просто смешни снимки на котки. Това, което публикуваме, показва в какъв етап от живота си се намираме, пише "Мирър".

 

Това се опитва да обясни на феновете си фитнес блогърката Хана Полити, която работи като акушерка. Постепенно снимките й печелят хиляди последователи от целия свят. Няколко фитнес сайта дори публикуват нейни фотографии като реклама на спортните си съоръжения. Благодарение на успеха си в социалните медии Хана успява да пътува из целия свят.

 

 

Животът й коренно се променя, когато среща годеника си Гарт и им се ражда прекрасно момиченце. Като всяка майка Хана започва да пуска повече снимки на себе си с бебето и постепенно забелязва, че част от последователите й - мъже просто са изчезнали. "За сметка на това дойдоха други, които се радваха на бебето и новия ми начин на живот, те вече не ме възприемаха като сексапилна жена, но най-вече като майка", признава Хана.

 

 

"Те искат да ме познават и Евалия е част от мен, но се опитвам да не споделям твърде много снимки с нея, защото все пак друга е причината хората да ме следват на първо място", казва тя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетена 529 пъти