Най-опасни са тези три секс пози

Най-опасни са тези три секс пози
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.10.2017
  • Сподели:

Мъжкият пенис е по-крехък, отколкото смятаме. Той може да бъде наранен от някои секс пози. Интересното е, че тези секс пози далеч не са толкова екстремни, колкото очакваме. Еманципацията на жените на „бойното поле" в спалнята и възсядането на мъжа при "мисионерската поза", струва скъпо на мъжете.

 

 

Оказва се, че позата "ездачка" е най-опасната сексуална позиция, според ново научно изследване, цитирано от британския The Telegraph, цитиран от fakti.bg Учените са установили, че тази секс поза е причина за половината от фрактурите на пениса, получени по време на секс. Докато при традиционната „мисионерска", при която мъжът е отгоре - само за 21%.

 

Изследването също така разкрива, че 29% от нараняванията в леглото се случват заради „кучешката поза". Изследователите събрали данните на пациенти на средна възраст 34 години, диагностицирани с различни фрактури на пениса за период от 13 години.

 

Половината от тях заявили, че са усетили изпукване преди да усетят болка, а при някои имало и подуване. Някои от мъжете признали, че са чакали шест часа, преди да потърсят медицинска помощ.

 

"Нашето проучване доказва, че сексуалният контакт, при който жената е отгоре, т.нар. поза „ездачка", е най-рисков за пениса.", заключават учените, провели изследването. От друга страна обаче, мисионерската и кучешката поза са сред най-успешните секс пози за зачеване.

 

Установено е, че както при мисионерската, така и при кучешката поза, семенната течност навлиза много дълбоко в маточната шийка, което многократно увеличава шансовете за успешно зачеване.

Прочетена 504 пъти